Kibar Holding’den depremzede çocukları ziyaret

Kibar Holding'den depremzede çocukları ziyaret

Türkiye’nin önde gelen sanayi koleksiyonlarından Kibar Holding, deprem bölgelerine yardımlarını sürdürüyor. Şirket oğlu olarak, Kibar Gönüllüleri’nin koordinasyonuyla Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı ve Kibar Holding CFO’su Sabri Tütüncü’nün alımıyla İskenderun’a indirme ‘Birlikte İyileşeceğiz’ ziyareti ile bölgedeki yaklaşık 400 çevre ahlaki verdi.
Kahramanmaraş merkezli oluşan depremlerin ardından bölge yardımlarını ulaştıran Kibar Holding, gönüllüler ve üst yönetimin katılımıyla İskenderun Kılıç Ali Paşa İlkokulu ve Semiha Kibar Anaokulu alanları ile İskenderun’da bulunan Assan Port, Assan Panel ve Assan Lojistik çalışanlarının 4-11 yaş aralığındaki çocuklarını ziyaret etti . Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı, Kibar Holding CFO’su Sabri Tütüncü ve Kibar Gönüllüleri’nin gelişiyle geldikleri ziyarette çocuklar eğlenceli ve öğreticilerden oluşan hediye dağıtıldı.
Ali Kibar: “Çocuklarımızın hayallerinin gerçekleşmesine destek oluyoruz”
İskenderun’da çocuklarla buluşan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “Grubumuzun sosyal kurumsal girişim çalışmalarının öncelikli olarak eğitim ve çocuk odaklı yürütücüsü ‘Kibar Gönüllüleri’ ile Kılıç Ali Paşa İlkokulu’na tam donanımlı bir ana açmış kaçış sınıfı mutluluğunu kısa süre önce yaşamıştık. Bugün de biriktirmek için ahlak vermek için bölgeyiz. Her zorlukta olduğu gibi bu depremlerde de birlik, beraberlik ve dayanışma yapılarının yürütülmesinin geleceği açısından ne kadar hayati olduğunu gördük. Biz de bu ruhla hareket ediyor, yaşamanın geleceği olan hayalleri aklın, bilimin ve sevginin izinde doğru bir şekilde yönlendirmek ve hayallerine ulaşmalarına destek olmak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.
Haluk Kayabaşı: “Sosyal fayda üretmeye devam önerme”
Kibar Gönüllüleri projesiyle eğitim ve çocuk alanlarını hedeflendirerek bu alandaki fırsat kullanımlarına imkan sağlayan idealleri hayata geçirdiklerini kaydeden Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: sene ‘Birlikte İyileşeceğiz’ temasıyla düzenledik. Bu mottoyu, deprem felaketlerinden dolayı farklı yerlerde yaşayan sevgili varlıkların yaşadıkları korku ve kaygıları en aza indirebilmek, onları bir nebze de olsa ahlaki olabilmek, birlik, beraberlik ve dayanma sürelerinin ne kadar önemli olduğunu ve Grubumuzun “BİZ Birlikte Güçlüyüz” ilkesini amaçlayana daha iyi adına konuşabilmek için yaşadık. Bugün, tüm açıklamaları Kibar Gönüllüleri’nin organize edebileceğimiz performansımızda, hediyelerimizle birlikte 23 Nisan Resim Yarışmasında yapılan resimler de depremden etkilenenlerle dijital dünyaya kavuşmanın mutluluğunu elde etmek. Holding olarak bölgenin yaralarını sarmaya inancıyla sürdürecek ve sosyal fayda üretmeye devam önerme.”

Exit mobile version