Newcastle United Arsenal canlı maç izle! İngiltere Premier Lig

Newcastle United Arsenal canlı maç izle! İngiltere Premier Lig

Newcastle United ile Arsenal, Premier Lig’in 34. haftasında karşı karşıya gelecek. St. James Park’ta oynanacak olan maç, iki takım için de büyük önem taşıyor. Newcastle United son haftalarda iyi bir performans sergileyerek ilk 4 umutlarını iyice arttırdı. Eddie Howe’un öğrencileri, son 3 maçını kazanarak Premier Lig’de 3. sıradaki yerini korudu. Arsenal ise lider Manchester City’nin 1 puan gerisinde olmasına rağmen son haftalarda kötü bir performans sergiledi.

Newcastle United Arsenal canlı maç izle

Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma Emirates’de 0-0 sona ermişti. Newcastle United, son 4 maçından da galibiyet ile ayrılmayı başardı ve özellikle taraftarı önünde son haftalarda çok iyi sonuçlar aldı. Arsenal ise geçtiğimiz hafta içi Londra derbisinde Chelsea’yi 3-1 yenerek şampiyonluk umutlarını devam ettirdi. Martin Odegaard’ın önderliğinde 3 puanı alan Arsenal, Premier Lig’de 3 maçlık kötü gidişata da son verdi.

Bu maç, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Newcastle United’ın son haftalardaki formu ve ev sahibi avantajı, Arsenal karşısında galibiyet için umutlarını arttırıyor. Ancak Arsenal, şampiyonluk umutlarını sürdürebilmek için kazanmak zorunda olduğu bu maçta, sahada en iyi performansını sergilemeye çalışacaktır. Newcastle United – Arsenal maçı canlı olarak izlemek isteyenler, beIN SPORTS kanallarından yayını takip edebilirler.

Maç kadroları ve 11’ler

Maç öncesinde Newcastle United’da Jamaal Lascelles ve Allan Saint-Maximin’in sakatlıkları devam ediyor. Muhtemel kadrolara bakıldığında Newcastle United’ın Nick Pope, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Anthony Gordon, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton ve Alexander Isak ile sahaya çıkması bekleniyor.

Arsenal’da ise Takehiro Tomiyasu ve William Saliba’nın sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’ın olası kadrosu ise Bernd Leno, Hector Bellerin, Rob Holding, Gabriel, Kieran Tierney, Thomas Partey, Granit Xhaka, Martin Odegaard, Bukayo Saka, Pierre-Emerick Aubameyang ve Alexandre Lacazette şeklinde olabilir.

Exit mobile version