Radyonun Yıldızları’ndan TGRT FM’e iki şarkı

Radyonun Yıldızları'ndan TGRT FM'e iki şarkı

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Radyonun Yıldızları’nda ödül sahipleri bulundu. 24 kategoride en iyilerin ödüllendirildiği törende TGRT FM’in sunucuları iki ödülün sahibi oldu. ‘En İyi Kadın Radyo Programcısı’ kategorisinde Hülya Aksu Düzgün, ‘Ömür Boyu Başarı’ kategorisinde ise Ataullah Arvas ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve halk yönetimiyle radyocu ile sanatçıların belirlendiği ‘Radyonun Yıldızları’nda ödül sahipleri buldu. Esenler Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Esenler’in düzenlendiği ve 24 kategoride en iyilerin ödüllendirdiği kutlamade TGRT FM’in sunucuları iki ödül sahibi oldu. ‘En İyi Kadın Radyo Programcısı’ kategorisinde Hülya Aksu Düzgün, ‘Ömür Boyu Başarı’ kategorisinde ise Ataullah Arvas ödülüne layık görüldü.

Tecrübeli radyo sunucusu Ataullah Arvas, “Bu sene iki ödül kazandı. Esenler Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Radyo Esenler tarafından düzenlenen ve 24 kategoride en iyilerin ödüllendirdiği organizasyonda iki ödül kazandı. Halktan ve dinleyicilerin oylarıyla bu ödüllere layık görüldük. oy ödüllerine layık görülmemiz. Ömür Boyu Başarı derecesi ödüle layık görüldüm” dedi.

‘En İyi Kadın Radyo Programcısı’ kategorisinde ödüle layık görülen radyo sunucusu Hülya Aksu Düzgün ise “Bizi çok mutlu eden bir ödül kazandık. Radyoculuk ciddiye alınması gereken bir meslek. Bizleri dinleyenler de bunu biliyor ki işlerini her sabah ciddi olarak yapıyoruz. Gençlere şu tavsiyelerde bulunabilirim. Yayıncılık zor bir iş, her sabah yeniden başlamanız gerekir. Sizleri dinleyenleri anlamanız gerekiyor. İşinizi ciddiye almanız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Exit mobile version