Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Roma Sociedad canlı maç linki

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Roma Sociedad canlı maç linki

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle. Bu akşam saat 20:45’de başlayan karşılaşma internetten nasıl şifresiz izlenir? UEFA Avrupa Ligi’ndeki yarı fnialler öncsi takımlar kozlarını paylaşıyor.

Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izle.

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turunda Roma, E Grubu’nun lideri Real Sociedad ile karşılaşacak. Roma, C Grubu’nun 2. sırasında yer alarak Play Off mücadelesi veren Salzburg’u yendi ve Real Sociedad’ın rakibi oldu. Roma, İtalya Serie A Ligi’de Juventus’u yendi ve morali yüksek.

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

Eksikler ve cezalılar

Roger Ibanez ise Roma’da kart cezalısı. Real Sociedad ise İspanya La Liga’da düşüşte ve son 3 haftalık fikstürlerinden galibiyet çıkaramadı. Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi’de E Grubu’nun liderliğini göğüsledi ve 6 maçında 10 gol attı ve 2 gol yedi. Ancak, Martin Merquelanz, Aritz Elustondo ve Umar Sadiq gibi oyuncularının sakatlıkları devam ediyor.

Roma Real Sociedad taraftarium24 selçuksports izle

UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Roma, bu sezon da UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele veriyor. C Grubu’nu lider Real Betis’in gerisinde tamamlayan Roma, 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 puan topladı. Jose Mourinho ve öğrencileri, Salzburg ile oynadıkları Play Off mücadelesinde deplasmanda 1-0 mağlup oldular, ancak ev sahibi olarak mağlup ettiler ve Real Sociedad’ın rakibi oldular.

Real Sociedad, İspanya La Liga’da üst üste puan kayıplarıyla düşüşte. Son 3 haftalık fikstürlerinden galibiyet çıkaramayan takım, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 24 haftalık fikstürlerinden 44 puan toplayan Real Sociedad, yoluna 4. sırada devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’de ise E Grubu’nun liderliğini göğüsleyen Real Sociedad, 5 maçını da kazandı ve Manchester United’ı yendi. 6 maçında 10 gol atan takım, sadece 2 gol yedi.

Roma’da moral yüksek. Gianluca Mancini’nin golü ile Juventus’u yendiler ve iyi bir savunma performansı sergilediler. Ancak, Roger Ibanez kart cezalısı. Real Sociedad ise Martin Merquelanz, Aritz Elustondo ve Umar Sadiq gibi oyuncularının sakatlıkları devam ediyor. Roma ve Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşı karşıya gelecek ve mücadele edecekler. Her iki takım da kazanmak için mücadele edecek ve taraftarlarına unutulmaz bir maç yaşatmaya çalışacak.

Maçın iddaa tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nin E Grubu’nda güçlü bir performans sergileyen Real Sociedad, Manchester United gibi güçlü bir rakibin ardında bırakarak gücünü ispatladı. İlk 5 maçını kazanarak Avrupa etkisini sürdüren Real Sociedad, zorlu Olimpico deplasmanındaki Roma mücadelesinde de en az beraberlikle dönmeyi hedefliyor. Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi’ndeki başarısını Roma mücadelesi ile pekiştirmeyi amaçlıyor ve Avrupa arenalarında daha fazla ses getirmek istiyor.

Muhtemel kadrolar

Roma  (1-3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Diego Llorente; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Wijnaldum; Dybala.

Real Sociedad (1-4-1-4-1): Remiro; Barrenetxea, Zubeldia, Le Normand, Rico; Zubimendi; Kubo, Brais Méndez, Merino, Oyarzabal; Sorloth.

Exit mobile version