Sandığa sedye ile taşındı

Sandığa sedye ile taşındı

Düzce’de yürümekte zorluk çeken 89 yaşındaki Haydar Şener, oy kullanacağı okula ambulansla getirildi. Sedye ile sınıfa taşınan Şener, oyunu kullandıktan sonra yeniden ambulansla eve götürüldü.
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, yatalak ve engelli kullanıcılara oy kullanmak için harekete geçti. Sağlık Müdürlüğü tarafından illet birçok ambulans yatalak ve engellilerin çalıştırılması için görevlendirildi. Aydınpınar köyünde oturma ve yürümede zorluk çeken Haydar Şener (89) de oy kullanmak için ambulansa bindirilerek, Aydınpınar Ortaokulu’na getirildi. Ambulanstan indirilen Şener’in oy kullanacağı sandık girişinde ekiplerin işi kolaylaştı. Oy kullanacağı 1410 nolu sandığa getirilen Şener, yine sağlık personelinin bulunduğu oy kabinine kadar getirildi. Oyunu kullanan Şener, yine sedyeye bindirilerek, ambulansa götürüldü.
Babasının oy kullanarak gemiden ve ambulansla okula getirildiğini verdiği Eyüp Şener, “Çok mutuyuz. Babam oyunu kullanarak duruyor. Geldik oyu kullandık. Ambulans ekipleri sağ olsunlar evimizden alıp okula getirdiler.

Exit mobile version