Sergen Yalçın geri mi dönüyor?

Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri olan ve Teknik Direktörlük döneminde de başarılar kazanan Sergen Yalçın hakkındaki iddia futbolseverleri heyecanlandırdı.

En son Beşiktaş’ı çalıştıran ve şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın’a sürpriz bir takımdan teklif gittiği iddia edildi.

Siyah Beyazlılardan ayrıldıktan sonra hiçbir takıma evet demeyen, A Milli Takım’a hoca olacağı konuşulan Sergen Yalçın’ın yeniden Süper Lig’e döneceği iddia ediliyor.

Sergen Yalçın geri mi dönüyor?

Fenerbahçe maçı öncesi yönetimin istifa ettiği Gaziantep FK’da kısa bir süre önce önemli bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Gaziantep FK’nın yöneticileri, takımın istediği sonuçları alamaması nedeniyle, daha önce şehrin bir başka takımı Gaziantepspor’u çalıştıran Sergen Yalçın ile görüşme yaptı.

Beşiktaş’tan sonra takım çalıştırmayan Sergen Yalçın’ın, Erol Bulut’un görevde olması nedeniyle bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Türk futbolunun önemli teknik direktörleri arasında yer alan Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunda Beşiktaş’ın başında çifte kupa kazanmıştı.

Galatasaray ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, o dönem averaj farkıyla şampiyon olmuş ve Türkiye Kupası’nı da müzesine götürmüştü.

Son şampiyonluğunu Sergen Yalçın döneminde yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Önder Karaveli, Valerien Ismael ve Şenol Güneş ile çalıştı.

‘Kafamı toparlayamadım’

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Sergen Yalçın, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra teklifler aldığını açıklamıştı. Yalçın, “Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra birkaç tane Katar’dan, 2-3 tane Süper Lig’den teklif geldi. 3 büyükten teklif gelmedi. Kabul etmedim. 8 ay kafamı toparlayamadım” ifadelerini kullanmıştı.

50 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinde toplamda 214 resmi maçta mücadele etti. Bu maçlarda 94 galibiyet, 50 beraberlik ve 70 mağlubiyet alan Sergen Yalçın, toplamda 332 puan topladı ve 1.55 puan ortalaması tutturdu.

 

Exit mobile version