Side Su altı Arama Kurtarma ekibi denizin üstünde Türk bayrağı açtı

Su Altı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü dalgıçları, Side limanında Türk bayrağı açtı ve saygı duruşunda bulundu.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Side Su Altı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü dalgıçları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı boyunca Side limanında Türk bayrağı açtı ve saygı duruşunda bulundu.

Side Su altı Arama Kurtarma ekibi denizin üstünde Türk bayrağı açtı

Kulüp Başkan Yardımcısı Eğitmen Şahin Kaptan, gazetecilere gideceğini, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında aynı zamanda eğitimlerini içerik içerikleriyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Atatürk’ün yürütmenin kurtuluş mücadelesini yöneten böylesine önemli bir günde düzenlenen uygulamanın oldukça önemli olduğunu dile getirdi.Meşaleler eşliğinde Türk Bayrağının deniz üzerinde açılmasının ardından eğitimlerini kullandıkları belgelere katılan protokol üyeleri tarafından verilir. Eğitimlerini tamamlayarak dalgıç sertifikası alan gençlerden 3 tanesinin Jandarma Arama Kurtarma, 2 Öğrencinin Deniz Polisi, 3 öğrencisi de Sahil Güvenlik Komutanlığı sınavında başarılı oldukları bildirildi.

Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATSO Başkanı Seydi Güngör, MASMO Başkanı Sabri Keskin, Side Su Altı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yıldırım, Spor Kulübü görevlileri, tutuklular ve mahkumlar katıldı.

Exit mobile version