TEM Otoyolu’nda ilginç görüntü: Üstgeçitte boru patladı, yürütücü araçlarını yıkadı

TEM Otoyolu'nda ilginç görüntü: Üstgeçitte boru patladı, yürütücü araçlarını yıkadı

Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe bağlantı yolundaki bir üstgeçitte su borusu patlayınca ilginç ortaya çıkanlar ortaya çıktı. Bazılarını yavaşlayarak araçlarını yıkarken, bazı motosikletliler de güçlükle sürmeye devam etti. Olay nedeniyle karayolunda trafik meydana geldi.
TEM Otoyolu Kağıthane Nurtepe bağlantısı yolunda sabah saatlerinde yola çıkan ilginç bir manzarayla karşılaştı. Bağlantı yolundaki bir üstgeçitte su borularının patlaması sonucu çok miktarda su otoyoluna akmaya başladı. Üstgeçitten adeta yağmur gibi akan sular nedeniyle yola çıkmadan önce şaşırdı. Bazı kullanıcı de yavaşlayarak araçlarını yıkadı. Yolda seyreden motosiklet merkezleri ise köprünün altından geçmek istemedi. Bazı motosikletliler de gözünü karartıp köprünün altından yola devam etti. Yaşayan ilginç anlar kameralara yansırken, su ekranının durdurulması için olay yerine ekip sevk edildi.

“Bir tane araç durdu, aracını yıkayarak geçiyor”
Olayla ilgili konuşan bir motosikletli, “Üst geçit borularını yapmadıkları için su patlamış. O yüzden geçemiyoruz. Şu an nasıl geçeceğimi bilmiyorum. Kenarda bekleyerek geçmeyi düşünüyorum” dedi. Diğer bir motosiklet sürücüsü ise, “Ben buradan hayatta kalmayı geçemem. Ben anlamadım. Su bastı diyeceğim ama suyun nereden geldiğini düşündüğüm şu anda. Buradan nasıl geçelim? Ne suyu bilgisi olduğunu. Kaskımı da yeni aldım. Kirlensin istemiyorum. Araçlar da yavaş yavaş geçiyorlar. Mesela bakın. Bir tane araç durduruldu, aracını yıkayarak geçti” ifadesi kullanıldı.

Exit mobile version