TOGG Pendiklilerle buluşturmak

TOGG Pendiklilerle buluşturmak

Türkiye’nin ulusal ve yerli arabası Togg’un T10X serisi Pendikli örneklemeyle buluşturuyor. Pendiklilerin ağır ilgisi dron ile havadan görüntülendi.
Türkiye’nin birinci yerli ve ulusal arabası Togg Pendikli araştırmayla buluşturuyoruz. Vatandaşların ağır ilgiyle karşılaşan Toog’u Pendik Belediye Lideri Ahmet Cin kullandı. Ağır ilgi gören Togg, 500 metreyi yaklaşık 45 yorumlama bir süre içinde gidebiliyordu. Pendiklilerin yoğun ilgi gösterdiği Togg, havadan drone ile görüntülendi.
Pendik Belediye Lideri Ahmet Cin, “Ülkemize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Gururlanmamak mümkün değil. Birileri hala o arabanın orada üretiliyor mu, üretilmiyor mu tenkitler yapa dursunlar. Biz arabamızla yola çıkıyoruz. Türkiye’ye 100. yılı başladı. Bundan sonra durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Allah yolunuzu açık eylesin. Yolumuza devam ediyoruz. Bayrağımızın kırmızı alını otomobilimizle birleştirdik. Bu ülkedeki ilerlemeli ilerlemeyle devam ticareti” dedi.
Ziyaretçi Zafer Sakinoğlu, “Şu anda Türkiye’nin yerli arabasını Togg’u bekliyorum. O kadar heyecanlıyım ki elim ayağım titriyor almakta değil. Gururları ülkemle gurur duymak. Daha evvel hiç. Daha önce medyadan takip ediyordum ama birinci kere canlı olarak göreceğim” dedi.

“Cumhurbaşkanımız gümbür gümbür geliyor”
Togg için Pendik’e gelen Fatime Şengül, “İlk kere, toplumsal medyadan gördüm. Beklerken izdiham yaşadım. Çok memnunuz çok heyecanlıyız. Liderimizden da Allah razı olsun. Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar, ona minnettarız. Cumhurbaşkanımız sağ olsun gümbür gümbür geliyor inşallah” dedi.

Exit mobile version