Togg’a Niğde’de yoğun ilgi

Togg'a Niğde'de yoğun ilgi

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Niğde’de tüketicilerin beğenisine sunuldu.
Niğde Valisi Mustafa Koç ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir, valilik binasının önüne koyduğu ‘Anadolu kırmızısı’ rengindeki otomobili inceledi. Otomobile yoğun ilgi gösterenleri da gözetim altında tuttukları aracın yanında fotoğraf çektirdi, kurumlardan bilgi aldı. Vali Koç’un yapacağı; gurur kaynağı yerli ve milli üretim Togg’un Niğde’de bulunmasından dolayı çok heyecanlandığını söyledi. Aracı incelediklerini gören Koç gördüklerini söyledi:
“Araca bindik, sürdük, anlatıldığının gelmemesi. Gurur duymamız gereken bir ürün. Diğer yerli ve milli üretimlerimizle birlikte bu arabamızla da gurur duyduk. Emeği geçen, egemenlik yapan başta Devlet Başkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan dahil olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Allah kazadan beladan korusun. Tekerine taş değdirmesin.Yol açık olsun diyoruz.Bütün hemşehrilerimize, milletimize, devletimize hayırlı olsun, uğurlu olsun diyoruz”.
Belediye Başkanı Özdemir de Togg’u Niğde’de Görten mutluluk duyduğunu belirterek devam etti: “Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. havalarda olacak.Dünyada ciddi şekilde ses çıkaran projelere imza atıyoruz.Dünyada sayılı ülkede bulunan TCG Anadolu gemimiz,bir savaş savaş gemimiz var,artık savaş uçağı gemimiz var.Artık Türkiye Yüzyılı başlıyor”

Exit mobile version