Toog Kağıthanelilerden tam not aldı

Toog Kağıthanelilerden tam not aldı

Kağıthane Belediyesi tarafından satın alınan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Toog, ilçe sokaklarını dolaştı. Vatandaşın Toog’a ilgisi oldukça yoğundu.
Kağıthane Belediyesi’ne ait Toog’un sürücü koltuğuna Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin geçti. Başkan Öztekin, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Toog’u ilk olarak ilçedeki lise öğrencilerine bakış. Her gün farklı bir yerde sergilenen Toog’a öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Kimisi fotoğraf çektirdi, kimisi de içine binip araç aksamlarını yakından inceledi.
Başkan Öztekin hitaben; ” Türkiye’nin altmış yıllık hayali gerçek oldu. Toog’u abileriniz, ablalarınız yaptı, onu geliştirecek olan sizsiniz. kale 2053 ve 2071 kaleleri sizlerin gayretiyle en güzel şekilde ulaşacaktır. Sizlerden tek beklentimiz; yapılandırma, düzenlemee faydalı kişilersiniz. Sizin projenizde, her aradığınızda anınızda yanınızdayım” diye konuştu.
Başkan Öztekin Toog ile yaptığı okul ziyaretlerinin ardından incelemekle buluştur. Emniyetevleri ve Merkez Mahalleleri meydanlarında şehir sakinleriyle bir araya gelen Başkan Öztekin talep ve önerileri değerlendirirken bir yandan da Kağıthane Belediyesi’nin yeni aracı Toog’u sahne. Toog, Kağıthanelilerden tam not aldı. Görüşleri gözlemlemek her bir vatandaş, Türkiye’ye gururu yaşamaktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere yolcu uçağı gagalarına geçen teşekkür etti.

Exit mobile version