Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğu, Ankara’da Muhteşem Bir Gösteriyle Sahne Aldı

Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğu, Ankara'da Heyecan Dolu Bir Etkinlik Gerçekleştirdi

Türk Kültürüne Dair Unutulmaz Anlar Yaşandı

Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğu, aylardır süren çalışmalarının meyvelerini Ankara Resim ve Heykel Müzesi Türk Ocağı salonunda gerçekleşen bir gösteri ile topluluğun üyeleri ve davetlilere sundu. Etkinliğe Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sendikaların genel başkanları, genel merkez yöneticileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğu, Ankara'da Muhteşem Bir Gösteriyle Sahne Aldı
Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğu, Ankara’da Muhteşem Bir Gösteriyle Sahne Aldı

Gösteri, “Türkülerle Yürüyorum Halk Müziği Korosu”nun ülkemizin her bir köşesinden seçtiği türkülerle davetlileri coşturduğu ilk bölümle başladı. İkinci bölümde ise “Orta Asya’dan Anadolu’ya, Selam Anadolu” konseptli bir sunum izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Türkiye Kamu-Sen Kültür ve Sanat Topluluğu, Önder Kahveci’nin Övgü Dolu Konuşmasıyla Coşku Tavan Yaptı

Etkinliğin sonunda konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, aylar süren emeklerin sonucunda muhteşem bir sunum izlediklerini belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir” sözünün bu akşam topluluğun sunumuyla bir kez daha hayat bulduğunu vurguladı. Kahveci, etkinliğe destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Kadın Komisyonu Başkanı Leyla Polat da konuşmasında etkinlik için aylar süren çalışmaların ardından büyük bir heyecanla sahnede olmanın mutluluğunu paylaştı. Polat, sanatın topluma katkısına olan inançlarını dile getirerek, gelecekte de yeni etkinlikler için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Eraslan ise duygularını ifade ederek, aylar süren emeklerin sonucunda bu geceyi yüzlerce davetliye sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Eraslan, Türkiye Kamu-Sen’in hak mücadelesindeki öncü rolüne paralel olarak kültür ve sanat alanında da öncü olacaklarına inandıklarını vurguladı. Gösteride, Türk kültürünün köklerini sahneye yansıttıklarını ve değerlerini aktardıklarını ifade etti. Eraslan, emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sanat Topluluğu’nun gerçekleştirdiği bu etkinlik, uzun bir çalışma sürecinin sonucunda ortaya çıkan başarılı bir sunum oldu. Katılımcılar, türküler, danslar ve sunumlarla Türk kültürünün zenginliğini deneyimledi. Bu etkinlikle, Türkiye Kamu-Sen’in kültür ve sanat alanında da öncü bir rol oynayacağı bir kez daha kanıtlandı.

Exit mobile version