TV100 Ertan Özyiğit Kayıt Dışı canlı izle! Sevil Atasoy’lu Kayıt Dışı canlı yayın

TV100 Ertan Özyiğit Kayıt Dışı canlı izle! Sevil Atasoy'lu Kayıt Dışı canlı yayın

TV100’de Ertan Özyiğit tarafından sunulan Kayıt Dışı programını canlı olarak izleyin! Ünlü stratejist Ertan Özyiğit tarafından sunulan, uzun süredir popüler olan televizyon programı Kayıt Dışı, seyircileriyle bu akşam saat 22:30’da buluşuyor. Bu akşamın konuğu ünlü profesör Sevil Atasoy. Türkiye ve dünyadaki güncel olaylara odaklanan program, izleyicilere hayatlarını etkileyen konular hakkında incelikli analizler sunuyor.

TV100 Ertan Özyiğit Kayıt Dışı canlı izle programında yayınlanan konular siyaset ve ekonomiden kültür ve derin tarihi konulara kadar uzanıyor. Program uluslararası haberler ve ezoterizm konuları dahil olmak üzere çok çeşitli meseleleri kapsamaktadır. Ertan Özyiğit’in canlı yayınlanan programında bu akşam adli bilimler uzmanı Prof. Sevil Atasoy konuk.

TV100 Ertan Özyiğit Kayıt Dışı canlı izle

TV100 Ertan Özyiğit’in sunuculuğunu yaptığı “Kayıt Dışı” programı canlı olarak izleyebilirsiniz. Ertan Özyiğit’in canlı yayınlanan programında, ayrıca ünlüler, politikacılar ve diğer önde gelen figürlerle yapılan röportajlar da yer almaktadır. Bu akşam Yüksel Aman’ın yapımcılığıyla ekranlara gelen Kayıt Dışı programının ana konuğu ünlü profesör Sevil Atasoy olacak.

Ertan Özyiğit kimdir?

Ertan Özyiğit, 1963 doğumlu bir araştırmacı-yazar ve televizyon sunucusudur. 2017 yılında WBR-İstanbul YKB adlı reklam ajansını kurdu. “Kayıt Dışı” programının sunuculuğunu yürütmektedir. Aynı zamanda “Marka Cambazı” olarak bilinen şirketlerin sahibidir. Özyiğit’in ilgi alanları arasında ezoterizm ve stratejik analiz gibi konular bulunmaktadır.

Sevil Atasoy kimdir?

Sevil Atasoy, Uluslararası Narkotik Kontrol Kurulu üyesi, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü ve kriminolog olan profesördür. 1949’da İstanbul’da doğdu ve erken yaşamı, babasının adli tıp alanındaki çalışmalarıyla yakından bağlantılıydı. Alman Lisesi’nde okudu ve İngilizce, Almanca ve Fransızca öğrendi. Müzikle ilgilendi ancak daha sonra akademik bir kariyer seçti. İstanbul Üniversitesi’nde kimya ve biyokimya okuduktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde biyokimya doktorasını yaptı. Daha sonra biyokimya profesörü oldu.

Exit mobile version