Uluslararası Emmylerini dağıtan jüri üyeleri Türk yıldızları ödülleriyle buluşturdu

Uluslararası Emmylerini dağıtan jüri üyeleri Türk yıldızları ödülleriyle buluşturdu

Uluslararası Emmy Ödülleri’ni dağıtan Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, “Emmy Academy Day” etkinliğine 35 ülkeyi kapsayan 120’den fazla jüri, Türk dizi ve televizyon yıldızları ile bir araya geldi. “Emmy Academy Day” kutlamasının gala gecesine Galataport ev sahipliği yaptı.

Uluslararası Emmy Ödülleri’ni dağıtan Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, “Emmy Academy Day” etkinliği için 31 Mayıs’ta İstanbul’a geldi. Etkinlik kapsamında bu akşam gerçekleşen gala gecesine Galataport ev sahipliği yaptı. Ay Yapım’ın boyuna etkinliğe 35 ülke 120’den fazla jüri üyesi katıldı. Tüm dünyadan akademi üyeleri, Türk dizi ve televizyon yıldızlarından Kenan İmirzalioğlu, Serenay Sarıkaya, Perihan Savaş, Demet Evgar, Hatice Aslan, Birce Akalay, Kerem Bürsin, Demet Akbağ gibi isimlerle bir araya geldi. Emmy ödüllerinin kalbi Türk yıldızlarıyla birlikte Galataport’ta attı. Kırmızı halı serildi, Türk dünya yıldızları teker teker kırmızı halıdan geçiş yaptı.

“Bu kucaklamayı çok önemli olduğunu düşünüyorum”
Merve Dizdar’ın aldığı ödüle ilişkin konuşan Perihan Savaş, “Daha önce Haluk Bey vardı, bu ödülün gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. kavuştuk” dedi.

“Çok şey de olduğu gibi sanatta da önemli projeleri ortaya koyuyoruz”
Demet Evgar ise, “Çok güzel bir gece ülkesi bir çok şeyde olduğu gibi sanatta da önemli projeleri ortaya koyuyoruz. Merve emeklerin sonucu gerçekten alacak daha fazla Cannes ödülünün etkisi altındayım. Bu şekilde, oyuncu içeriği oldukça fazla var” kullandı.

“Ay Yapım’ın bu işi için ben de çok heyecanlıyım”
Ay Yapım’ın sürü projesi heyecanını yaşayanlar Serenay Sarıkaya “Çok güzel bir proje Ay Yapım’ın bu işi için ben de çok heyecanlıyım. Bütün sektör, bir arkadaşımız burada. Neden Alice Müzikali’nde dansım çok konuşuldu. Normal bir dans çok teşekkür ederim Beğendiğiniz için benim yapım böyle.Şarkı söyleme konusunda, dans etme konusunda artık şaşırmayın” şeklinde konuştu.

“Dünyada böyle organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz”
Emmy Akademi Günü hatıralarını bulduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, “Çok değerli doğal ki. Dünyada böyle organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Düşünsenize arkadaşlar, Cannes tarihinde dünyada 76 tane kadının aldığı bir ödül Merve Dizdar yer alıyor bu da çok önemli” dedi.

“Aynı gezegenden farklı insanları buluşturuyoruz”
Dijital sektör hakkında ise Birce Akalay, “Aynı dünyanın farklı insanlarla buluşuyor. Paneller düzenlendi, ben katılamadım maalesef programlardan dolayı toplantıları çok ama bir dahaki sefere umarım. Set geçiyor, bitirmek üzereyiz 6 Haziran’da bitiriyoruz Kuş Uçusu’nu bitiriyoruz. Böyle görünüyor. bakalım belki dördüncü sezon olabilir ama kalmayabilir de.Biz yine uzun yıllar aynı soruları cevaplıyoruz.

Exit mobile version