Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan mazbatasını aldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan mazbatasını aldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs’ta bulunan milletvekili seçimlerine ilişkin mazbatasını teslim aldı. Erbakan, “28 Mayıs’ta milletimizin tekrar etmesi gerekeni yapacak ve bu sefer daha büyük bir farkla Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçecektir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, 14 Mayıs 2023’de 28. Dönem Milletvekili seçimlerine ilişkin Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’ndaki İstanbul İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim aldı. Erbakan’a partililerin yanı sıra İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ile Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de mazbata alırken banyo yaptı.

”Bu seçimlerle milli görüş uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde”
Mazbatasını getirdikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Erbakan, “Bugün İstanbul 2. Bölge’den milletvekili seçildiğimize dair mazbatamızı İl Seçim Kurulu’ndan teslim aldık. , seçmelerimize en içten teşekkürlerimizi, şükranlarımızı iletiyoruz.Bu başarının sağlanmasında emeği geçen İstanbul Teşkilatımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza, bütün emeği geçen dava erlerine en içten şükranlarımızı sunuyoruz. bir aradan sonra yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Yeniden Refah Parti’mizle temsil edilme ödülü kazandı oldu.Aziz milletimiz bu yetkiyi, bu görevi bize verdi.Allah kendilerinden razı olsun. ve insanlık için en hayırlı hizmetleri yaparak Allah’ı Yeniden Refah Partisi milletvekilleri olarak nasip eylesin. Burada önemli bir diğer husus, Yeniden Refah Partimizin başka partilerin listeleri değil, kendi gücüyle ve kendi listesiyle seçim bölgeleri seçime girerek bu 5 milletvekilini çıkarmaya hak kazanması da son derece önemli bir olaydır” dedi.

Erbakan bu seçimlerle 2023’te milli görüşü Yeniden Refah Partisi’ni meclise taşıdığını belirterek, ”İnşallah 2028’de bu aziz millet Yeniden Refah Partisi’ni iktidara taşıyacaktır. 14 Mayıs seçimlerinde sadece Yeniden Refah Partimizin başarısı değil, Cumhur İttifakımız da belirgin bir başarı göstermiş. Milletimiz, TBMM’de genel olarak açık farkla Cumhur İttifakı’na çıktı. Bundan dolayı da milletimize şükranlarımızı iletiyoruz. Cumhur İttifakımızın Devlet Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımızı da ilk turda rakibinin 5 sayılık cephesini tamamlamasını milletimizin sonu. Şimdi inşallah ikinci yönetim, bu pazar günü 28 Mayıs’ta milletimizin tekrar etmesi gerekeni yapacak ve bu sefer daha büyük bir farkla Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Buna inanç. İnşallah dediğimiz gibi 28 Mayıs’ta milletimiz son noktayı koyacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızı daha da büyük bir farkla seçmiş olacak. Böylece bu 2023 seçimleri hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de Cumhur İttifakımızın zaferiyle hüküm sürecek” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version