Yerli ve ulusal araba Togg’a Mardin’de büyük ilgi

Yerli ve ulusal araba Togg'a Mardin'de büyük ilgi

Mardin’de sergilenen “Anadolu kırmızısı” renkli yerli ve ulusal araba Togg yoğun ilgi gördü.
Türkiye’nin yerli arabası Togg, tanıtım çalışmaları kapsamında bu kere Mardin sokaklarında uzunlukları gösterildi. Togg, insanların ağır ilgisiyle karşılaştı. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda yerli arabayı koruyan, Togg’a hayran kaldı. Merkezde görücüye çıkan arabayı halk yakından incelerken, kimileri araca binip hatıra fotoğrafı çektirdi.
Artuklu Belediye Lideri Mehmet Tatlıdede, “Artık kendi arabamızı kendimiz üretiyoruz. Mardin’e iyi ve uğurlu olsun. Sanayi konusunda da çok yol katettik. Bununla birlikte kendi aracımızı gördüğümüz vakit vakit bir şeyleri başardığımızı görüyoruz. Aracımızın Mardin’e gelişinden de çok mutluyuz” dedi. .
Aracı görevli 60 yaşındaki Nursel Aycun da, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişinin akabinde Togg’un da bugün gelişinden dolayı memnun olacağını söyledi. Aycun, “Başkanımızın arkasındayız. Çok hoş şeyler başardı, başaracağına da eminiz. Çok mutluyuz. Her şeyimizi artık kendimizde üretiyoruz. Togg’u çok beğendik, yapanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.

Exit mobile version