Zeytinburnu Bilgi Evleri yaz dönemi etkinlikleri başlıyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri yaz dönemi etkinlikleri başlıyor

Yaz tatilini bol eğlence ve bilgi dolu isteyenler çocuklar için Zeytinburnu Bilgi Evleri yaz dönemi etkinlikleri başlıyor.
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri ‘Yaz Etkinlikleri’ dinleme kayıtları başlıyor. 8 hafta sürecek etkinlikler kapsamında eğitimciler, bilgi ve beceri odaklı atölye ve toplantı danışmanlığı, yarışma, gezi ve gezilere katılarak yaz aylarını dolu dolu geçirme fırsatı bulacaksınız.
Zeytinburnu’ndaki dersler eğitim gören 3, 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf içeriklerini içerecek. 05 – 27 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında kayıtların yaşandığı Yaz Etkinlikleri programı, 3 Temmuz – 25 Ağustos 2023 tarihlerinde kargo 8 hafta devam edecek.

13 kulüp ve 12 atölye faaliyeti gerçekleştirilecek
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Yaz Etkinleri’nde, gezi, turnuva ve yarışmaların yanı sıra bilgi, beceri ve zekaya dayalı 13 kulüp ve 12 atölye faaliyeti de gerçekleştirilecek. Kulüplerde ve atölyelerde sonunda bir gün bir araya gelinerek çalıştırılacak. Bu etkinlikler ‘Bilgi Evi’ üyelerine ilan edilecek olup, öğrenciler Bilgi Evi’nde yapılacak etkinlikler gün ve saat olarak takip kontrolü.
Yazmaların sonunda, kulüp ve atölye çalışmalarında başarı gösteren üyelerin yanı sıra turnuva ve rekabetlerde incelemeye giren müşterilerin ödülleri 25 Ağustos 2023 Cuma günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir törenle takdim edilecek.

Etkinliklerin yanı sıra geziler de devam edecek
Yaz Etkinlikleri’nin gezi çalışması ise Sıfır Atık Eğitim Merkezi, Zeytinburnu Kültür Gezileri, Zeytinburnu İzci Evi, Topkapı Trafik Eğitim Parkı, Rami Kütüphanesi, Matematik Evi ve Topkapı Sarayı Müzesi ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi yer alacak. Gezilere, Bilgi Evi’nin yaz dönemi programlarına sürekli devam sağlayan, başarı gösteren, ödül kazanan üyeler katılabilecek.
Bilgi Evleri’nde yer alacak kulüp çalışmaları ise şöyle:
Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü
Görsel Sanatlar Kulübü
Kâğıt Sanatları Kulübü
Müzik Kulübü
Beceri Kulübü
Ziraat Kulübü
Geleneksel Sokak Oyunları Kulübü
Eğlenceli Bilgiler Kulübü
Satranç Kulübü
Bilişim Kulübü
Dikkat ve Odaklanma Kulübü
Masa Tenisi Kulübü
Bilim Kulübü
Bilgi Evleri’nde Yer Alacak Atölye Çalışmaları ise:
Anlayarak Hızlı Okuma
Mental Aritmetik
bağlama
dram
gitar
Piyano
Halk Oyunları
Robotik Kodlama
Karikatür
Temel Resim
keman
Sahne Sanatları

Exit mobile version