Ahbap nasıl bağış yapılır IBAN? Deprem için kredi kartıyla Ahbap bağış Haluk Levent IBAN numarası

Ahbap nasıl bağış yapılır IBAN? Deprem için kredi kartıyla Ahbap bağış Haluk Levent IBAN numarası

Ahbap nasıl bağış yapılır IBAN? Deprem için kredi kartıyla Ahbap bağış Haluk Levent IBAN numarası nedir? Deprem bağışı yardımı yapmak isteyenlerin dikkatine! Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Hatay, Adana gibi 10 ilin birden etkilendiği deprem sonrası, Türkiye vatandaşlarının ortak duyarlılığını gösterdi. Birçok kuruluş tarafından düzenlenen yardım kampanyaları ile depremzedelere destek verilmektedir. Maddi destekler, SMS veya IBAN yoluyla yapılabilmektedir. Örneğin AFAD, TDV, Kızılay, Müge Anlı gibi kuruluşlar yardım kampanyalarına imza attı. Deprem bölgesine SMS para yardımı yapmak için SMS ve IBAN bilgileri bulunabilir.

Ahbap nasıl bağış yapılır IBAN

Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap Derneği de depremin etkisini azaltmak için en aktif çalışan derneklerden biridir. Ahbap Derneği, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından zor durumdaki vatandaşların yanında olmuş ve 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin etkisini gördüğü 10 il için yardım kampanyaları düzenlemiştir. Ahbap Derneğine deprem bağışı yapmak isteyenlerin IBAN numarası ve diğer bilgileri kuruluşun resmi web sayfasından veya sosyal medya hesaplarından bulabilirler.

Ahbap Derneği, Haluk Levent tarafından kurulan bir dernektir ve 2017 yılından bu yana vatandaşların acil ihtiyaçlarına yardım etmeyi amaçlamaktadır. 6 Şubat 2021 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, Ahbap Derneği bölgeye yardım etmek amacıyla hızla harekete geçti. İnsanlar “Ahbap Derneği deprem bağışı nasıl yapılır?” sorusunu sormaya başladılar ve yardım etmek isteyen pek çok kişi, Ahbap Derneği’ne maddi destek vermeyi planlamaktadır.

Haluk Levent’in paylaştığı hesap numarası şöyle:

Ahbap Derneği’nin yardım toplandığı IBAN:

Ahbap Derneği
İş Bankası
TR120006400000110211380059

AFAD DEPREM YARDIMI

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız “DEPREM” yazarak 1866’ya SMS (20 TL) gönderebileceği gibi banka hesap numaraları üzerinden de bağış yapabilecektir.

AFAD HESAP NUMARASI BANKA BİLGİLERİ

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ANKARA KAMU KURUMSAL ŞUBESİ

TL: TR73 0001 0017 4555 5555 5552 04
USD: TR 46 0001 0017 4555 5555 5552 05
EURO: TR 19 0001 0017 4555 5555 5552 06
Banka Swift Kod No: TCZBTR2A

Deprem yardımı nereye ve nasıl yapılır?

Deprem ve benzeri felaketler sonucu hayatlarını kaybedenlerin yanı sıra binlerce insan evsiz, yoksuldur ve acil yardıma ihtiyaç duyar. Sosyal yardımlaşma, insanların kendi aralarındaki yardım ve dayanışma eğilimini arttırarak, bu tür durumlarda insanların ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olabilir.

Bağış yapmak, yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmanın en önemli yollarından biridir. Bağışlar, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak, geçici barınma, gıda, ilaç, kıyafet ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılabilir. Bağışlar, yardıma muhtaç insanlar için öncelikli olarak ev, gıda ve ilaç gibi acil ihtiyaçların karşılanmasına yönelik olarak kullanılabilir.

Bağış yapmak, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamakla kalmaz, aynı zamanda onların moral ve motivasyonlarını artırabilir. Yardım alanlar, kendilerine yardım eden insanların sevgisini ve saygısını hissederler ve bu da onların hayatta kalma umudunu ve güçlerini artırabilir.

Özetle, deprem gibi felaketlerle sosyal yardımlaşmanın önemi, insanların ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayatta kalma umudunu artırmaya yardımcı olmasıdır. Bağış yapmak ise, bu yardımlaşmanın en önemli araçlarından biridir,

Türkiye’de AFAD ya da Kızılay, Ahbap gibi adreslerle bağış yapmanız mümkün.

Exit mobile version