Araştırmacı Eray Hacıosmanoğlu kimdir? Yeni Roma projesi nedir? Toplum bilimci Eray Hacıosmanoğlu kaç yaşında?

Mahfuz kitabının yazarı Eray Hacıosmanoğlu son çıkardığı Kasem kitabıyla adından söz ettiriyor. Araştırmacı yazar Eray Hacıosmanoğlu kimdir? Hacıosmanoğlu, TV 5 kanalında Hamza Yardımcıoğlu’nun ‘Gizli Dosya’ programına konuk oldu. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar konusunda uzman olan ve araştırmalarıyla bilinen Eray Hacıosmanoğlu, yeni Roma projesi hakkındaki fikirleriyle de ilgi çekti. Toplum bilimci Eray Hacıosmanoğlu kaç yaşında?

Araştırmacı yazar Eray Hacıosmanoğlu kimdir?

Eay, Psikosanat Aile ve Danışma Merkezi’nin kurucusu ve baş terapistidir. Beykent Üniversitesi’nden grafik ve iletişim tasarımı geçmişine sahiptir ve daha sonra seyahatleri ve deneyimlerinden etkilenerek Atatürk Üniversitesi’nde sosyoloji okumaya geçiş yapmıştır. Aile danışmanlığı eğitimini Başkent Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi’nde tamamladı.

Eray, dünyaca ünlü terapist Svagito Liebermeister’den aile dizimi eğitimi aldı ve ayrıca Dr. Ayçe Tamer’den üç yıl uygulamalı aile dizimi eğitimi aldı. Aile dizimi ilkelerini kendi kültür ve inanç sistemine göre yeniden tasarlamış ve aile dizimi uygulamalarının içeriğini Öze Dönüş adlı kitabında kapsamıştır.

Eray aynı zamanda bir mindfulness öğretmenidir ve Mindfulness Academy’den eğitim almıştır. Türkiye’nin en önemli reklam ajanslarının bazılarında sanat yönetmenliği yaptı, genel kültür dergisi ve radyo gibi çeşitli kültür kurumlarında sanat yönetmenliği yaptı. T.C.’nin kurucusu ve yöneticisidir. Alanında uzman klinik psikolog ve terapistlerden oluşan ekibiyle bireysel ve aile temelli psikolojik destek hizmetleri verdiği Özel Psikosanat Aile ve Psikolojik Danışma Merkezi.

Eray, “Bir Uyanış Çağrısı”, “Mahfuz”, “Şifa”, “Öze Dönüş” gibi kitapların da yazarıdır. Merkezinde araştırmalar yaparak, kitaplar yazarak, seminerler, TV programları, atölye çalışmaları ve eğitimler düzenleyerek ve aile danışmanlığı hizmetleri vererek topluma fayda sağlamaya devam etmektedir.

Eray Hacıosmanoğlu Kimdir? Psikoloji ve Aile Danışmanlığı Alanında Uzman

Eray Hacıosmanoğlu, Psikosanat Aile ve Danışma Merkezi’nin kurucusu ve yöneticisi olarak uzman klinik psikolog, psikoterapist ve aile danışmanıdır. İlk üniversitesi Beykent Üniversitesi Grafik ve İletişim Tasarımı bölümüdür.

Eray Hacıosmanoğlu’nun Eğitim ve Kariyeri

Eray Hacıosmanoğlu, ilk üniversitesi Beykent Üniversitesi Grafik ve İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldu. Sonrasında yabancı ülkelerde seyahat ederken İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümüne girmiş ve tamamlamak üzereyken çalışmaları toplum bilimi ve psikoloji alanına kayması sebebiyle Atatürk Üniversitesi Toplum Bilimi – Sosyoloji lisans eğitimine geçiş yapmış ve tamamlamıştır.

Aile Danışmanlığı eğitimini ilk önce Başkent Üniversitesi Aknet Akademi’den ‘Evlilik ve Çift Danışmanlığı’ kapsamında alarak tamamlamış, sonrasında da Aydın Üniversitesi’nden Bakanlık mevzuatına uygun olarak tamamlamıştır.

Araştırmacı Eray Hacıosmanoğlu kimdir? Yeni Roma projesi nedir? Toplum bilimci Eray Hacıosmanoğlu kaç yaşında?

Eray, dünyaca ünlü terapist Svagito Liebermeister’den Aile Dizimi uygulayıcı uzmanlık eğitimi almış ve Doktor ve Aile Dizimi Terapisti Dr. Ayçe Tamer’den 3 yıl boyunca uygulamalı Aile Dizimi eğitimi uygulamalı olarak almıştır. Aile Dizimi çalışma prensibini Öze Dönüş kitabını yazarak tüm psikoloji örüntülerini somut bir veriye büründürürken uygulamanın tüm detaylarını kendi kültürümüze ve inanç sistemimize göre yeniden dizayn etmiştir.

Eray aynı zamanda Mindfulness Akademi hocalarından uzun süreli Eğitmenlik eğitimi alarak Mindfulness Hocası da olmuştur.

Eray Hacıosmanoğlu’nun Kariyeri ve Başarıları

Eray Hacıosmanoğlu, Türkiye’nin önemli reklam ajanslarında Sanat Yönetmenliği yaparak marka oluşturma, iletişim dili ve tasarım ve uygulama süreçlerinde ustalaştı. Ayrıca bir medya kuruluşunda Genel Kültür Dergisi başta olmak üzere birçok kurumun başında yıllarca sanat yönetmenliği yaparak, Yayınevi, Genel Kültür Radyosu gibi tüm kültürel alanlarda çalışmalar, içerikler, dergiler ve kitaplar hazırladı. Kültürel birikiminin en önemli adımını bu çalışma yılları oluşturdu. Aynı zamanda kendi ajansında Yönetmenlik yaparak klipler, reklam ve tanıtım filmleri çekti.

2015 yılında Psikosanat Aile ve Psikolojik Danışma Merkezi’nin kurucusu ve yöneticisi olarak uzman klinik psikolog, psikoterapist ve aile danışmanları ile bireysel ve ailelere yönelik psikolojik destek hizmeti vermeye başladı.

Eray Hacıosmanoğlu aynı zamanda Bir Uyanış Çağrısı, Mahfuz ve Şifa ve Öze Dönüş adında kitapların yazarıdır.

Eray Hacıosmanoğlu’nun Psikoloji ve Aile Danışmanlığı Uzmanlığı

Eray Hacıosmanoğlu, Psikosanat Aile ve Danışma Merkezi’nin başında Uzman Aile Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Aile Dizimi uygulama sistemi ile yıllardır birçok insanın hayatında değişim yaratmış ve başarılı sonuçlar elde etmiştir.

Eray, ailelerin ve bireylerin iç dünyalarını keşfetmelerine yardımcı olmak için birçok seminer, atölye, eğitim ve TV programı düzenlemektedir. Aynı zamanda mindfulness konusunda da uzmanlık sahibidir ve bu alanda da eğitimler vermektedir.

Eray Hacıosmanoğlu’nun Geleceği ve İlgi alanları

Eray Hacıosmanoğlu, kendi merkezinde aile danışmanlığı yapmaya devam ederken, psikoloji ve toplum ile ilgili yeni kitaplar yazmakta ve araştırmalar yapmaktadır. Aynı zamanda merkezindeki uzmanlar ile birlikte topluma fayda sağlamak için seminerler, atölyeler ve eğitimler düzenlemeye devam etmektedir.

Exit mobile version