ASAD AKUT kurucularından Nasuh Mahruki’yi ağırladı

ASAD, Genel Başkan Murat Doğanay öncülüğünde, Arama Kurtarma Derneği'nin (AKUT) kurucularından olan Nasuh Mahruki, iş adamları, siyasi isimler ve gazeteciler ile deprem üzerine bir toplantı gerçekleştirdi..

ASAD, Genel Başkan Murat Doğanay öncülüğünde, Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) kurucularından olan Nasuh Mahruki, iş adamları, siyasi isimler ve gazeteciler ile deprem üzerine bir toplantı gerçekleştirdi..

Yapılan bu deprem toplantısında moderatörlüğü Uluslararası Strateji Uzmanı ve her cuma akşamı tv100 ekranlarında olan Kayıt Dışı programının sunucusu Ertan Özyiğit gerçekleştirdi…

Yapılan toplantıda genel ülke gündemi ve son yaşanan depremler konu alındı. AKUT kurucularından olan Nasuh Mahruki toplantıda yapılması gerekenler ve depreme karşı alınan önlemlerden bahsetti.. Beklenen Büyük İstanbul üzerine de bol bol fikir alışverişi ve görüşün bildirildiği toplantıda bilgi paylaşımı yapıldı..

ASAD daha önce Genel Başkan Murat Doğanay önderliğinde, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Fatih Erbakan, Mustafa Destici, Doğu Perinçek, Remzi Çayır gibi siyasi liderlerin yanı sıra son olarak Eski Amiral Cihat Yaycı’yı ağırlamıştı..

 

 

asad

Exit mobile version