ASAD, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ı ağırladı

 ASAD Platformu Genel Başkan Murat Doğanay önderliğinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı  Sinan Oğan'ı iftar yemeğinde ağırladı

ASAD Platformu Genel Başkan Murat Doğanay önderliğinde ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı  Sinan Oğan’ı iftar yemeğinde ağırladı.

Yapılan iftar yemeği sonrası gerçekleşen toplantıda ve görüşmede ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Türk seçmeninin 4 kısımdan oluştuğunu anlattı. Oğan’a göre bunlardan ilki %30’luk muhafazakar kesim, ikincisi %30’u solcu kesim, üçüncüsü %10’u HDP’nin seçmeni ve geriye kalan %30 ise milliyetçilerdir. %30’luk kesimi oluşturan milliyetçiler için önemli bir alternatif sunduğunu belirten Oğan, kendi seçim vaatlerini belli başlıklar halinde ASAD bünyesinde aktarmıştır. Sinan Oğan konuşmasında sıklıkla adalete, çok vektörlü ve dengeli dış politikaya, liyakate, mülteci krizine, İstanbul’da yaşanması muhtemel deprem sorununa vurgu yaptı. Oğan’ın yaptığı konuşma sonrasında değerli katılımcılar çeşitli soru ve önerilerini sundular.

Toplantı bitiminde ise ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, Türklüğün de sembolü olan Kızıl elmayı Sinan Oğan’a hediye etti.

ASAD daha önce Genel Başkan Murat Doğanay önderliğinde, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Fatih Erbakan, Mustafa Destici, Doğu Perinçek, Remzi Çayır gibi siyasi liderlerin yanı sıra  Eski Amiral Cihat Yaycı ve AKUT kurucularından Nasuh Mahruki ve Prof. Dr. Naci Görür gibi isimleri ağırlamıştı..

 

ASAD, Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ağırladı Murat Doğanay

 

Exit mobile version