ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay: “Filistin yalnız değildir”

ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, İsrail'in katliamlarına yoğun tepki göstermeye devam ediyor, Doğanay yaptığı açıklamada, "Tüm insanlığın başı sağ olsun. Filistin yalnız değildir." dedi.

murat doğanay filistin asad

ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, İsrail’in Gazze katliamlarını protesto etti.

Murat Doğanay düzenlediği basın açıklamasında, Filistin’e destek çağrısı yapıldı. Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu Genel Başkanı Murat Doğanay açıklamaları şöyle:

“HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR” HZ. MUHAMMED (S.A.V.)

TÜM İNSANLIĞIN BAŞI SAĞ OLSUN

Terörist İsrail’in, kadın ve çocuk ayırmaksızın masum Filistin halkına yönelik alçakça saldırıları sonucu çok sayıda masum insan yaşamını yitirmiştir. Sivil halk, çocuk, kadın, yaşlı demeden yapılan bu siyonist, terörist, soykırımcı ve savaş hukukuna dahi aykırı saldırıları şiddetle lanetliyor ve yaşamını yitiren tüm Filistinlilere Cenab-ı Allah’tan rahmet, bu acıyı paylaşan ve yüreğinde hisseden tüm dünya insanlığına başsağlığı diliyoruz.

TÜM İNSANLIĞI SOYKIRIMCI SİYONİZM TERÖRÜNE KARŞI UYANIŞA DAVET EDİYORUZ!

Gün; din, dil, ırk, millet ayrımı gözetmeksizin vicdan ve kalp sahibi tüm insanların soykırımcı İsrail terörüne dur deme günüdür. Terörist İsrail Devleti’nin Filistin topraklarına, halkına, kadınlarına, çocuklarına yaptığı bu zulüm sadece bölge halkının veya İslam Alemi’nin değil,

vicdan sahibi tüm insanların sorunudur. Soykırımcı terörist İsrail sadece şimdi değil, tarih boyunca göstermiştir ki siyonist, ırkçı, yayılmacı, işgalci ve katliamcı bir sözde devlettir.

MURAT DOĞANAY: FİLİSTİN YALNIZ DEĞİLDİR!

Müslüman filistinliler yaşadıkları coğrafyanın İslam Alemi için öneminin farkında olup güçlerinin son raddesine, kanlarının son damlasına kadar topraklarını savunmuş ve hala da savunmaktadırlar. Güncel olarak yaşanan vahşete bahane olarak hamas’ın varlığı gösterilip mevcut siyonist düşünce gizlenmek istense de hamas kurulmadan önce de israil, tarihin her döneminde müslümanlara ve değerlerine karşı katliamlara ve işgallere devam etmiştir.

Başta ABD olmak üzere global düzeydeki tüm İslam düşmanları tarafından, yayılmacı israil devleti’ne ve Stern, Haganah, İrgun gibi çetelerine verilen destekler sonucu gün geçtikçe bu vahşet büyümekte ve katliamcı israil’e bağlı bu çeteler filistin topraklarını zorla gasp etmektedirler. Terörist israil devleti ve çeteleri insanların doğuştan sahip olduğu yaşam hakkına karşı işlemiş oldukları bu suçlarla yalnızca müslümanların değil, insan hakları çerçevesinden bakılınca tüm insanlığın düşmanıdırlar.

SİYONİZM = TERÖRİZM

Siyonizm düşüncesini savunan ve bu doğrultuda hareket eden terörist israil devleti ve çeteleri için yahudiler, Tanrı tarafından seçilmiş kutsal bir topluluktur ve dünyada söz sahibi olan yalnızca onlar olmalıdır. Bu düşünce öyle sapkın bir hal almıştır ki dünya üzerinde resmi sınırları olmayan tek devlet sözde terörist israil devleti’dir. Siyonist düşünce dahilinde sözde Arz-ı Mev’ud sınırları kuzeyde Fırat ve Dicle nehirlerinden Van havzasına, Güney’de Nil nehrine, batıda Basra körfezine, doğuda ise Kıbrıs Adası’na kadar uzanır.

Bu yerlerin tümünü kendisine hak gören siyonist düşünce, bu coğrafyada yaşayan başta araplar, farslar, türkler, kürtler ve diğer halkların ya kendi egemenlikleri altında köleleştirilmesini ya da armegadon savaşı’nda öldürülmesini amaç edinmektedir. Siyonist düşünce temelinde yahudi olmayan tüm halkın canı, malı, toprağı, namusu yok hükmünde olup hepsi yahudilere helaldir; ilk kıblemiz olan Kudüs’teki Mescidi Aksa ve Kubbetüs Sahra yıkılmadan mesihleri gelmeyecektir. Yapılan bu zulüm, vahşet ve soykırım bu sapkın düşüncelerden ileri gelmektedir.

BU ZULÜM VE VAHŞET SOYKIRIMCI VE ALÇAKÇADIR!

Günümüzde, siyonist politikalar daha çok müslümanlara karşı vahşice uygulanıyor olsa da tarih boyunca yahudi katliamlarından Asurlular, Babilliler, Yunan ve Roma İmparatorlukları ve son olarak modern batı Hristiyan toplulukları sorumludur. Tarihin hiçbir döneminde hiçbir İslam Ülkesi yahudi katliamı yapmamıştır; aksine yahudiler en güzel ve en rahat dönemlerini İslam Ülkeleri hakimiyeti altında yaşamışlardır. Tarihin hiçbir döneminde kötülük görmedikleri İslam Alemi’ne karşı, siyonist düşünce temelli terörist israil’in güncel olarak yürüttüğü nefret politikası ve bundan kaynaklı soykırımı sağlıklı hiçbir beynin idrak etmesi mümkün değildir.

BU ZULÜM VE VAHŞETE DUR DENMELİDİR!

Irkçı ve katliamcı siyonist düşünce yıkılıp filistin topraklarında özgür bir filistin devleti var olmadan bölgeye asla barış gelmeyecektir. Bu zulme, soykırıma, vahşete son verip bölgede barışı sağlamak öncelikle biz müslümanların sonrasında ise kendini insan hisseden ve insan haklarını savunan tüm insanlığın görevidir. Bu sorun, yalnızca Filistin Devleti ve halkının değil başta İslam Alemi olmak üzere vicdan ve kalp sahibi tüm insanlığın sorunudur.

BÜTÜN ARAP VE İSLAM ÜLKELERİNE ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ!

Bütün Arap ve İslam ülkelerinin liderlerine çağrıda bulunuyoruz. İsrail’le tüm diplomatik ve ekonomik ilişkilerinizi kesiniz! Siyonist israil soykırımına destek olan ülkelere petrol ve doğalgaz ambargosu uygulayınız!

Bir çağrımız da dünyanın tüm mazlum milletlerinedir. Mevcut haliyle BM ve NATO ABD’nin emrindeki kurumlar olarak dünya barışı önünde engel teşkil etmektedirler. ABD’nin diplomatik ve askeri gücü haline dönüşen bu kurumlar dışında artık yeni bir siyasi ve askeri blok oluşturmanın vakti geldi de geçiyor. DÜNYA BARIŞI İÇİN BİR ARAYA GELİP GÜÇLÜ BİR YENİ BLOK OLUŞTURUNUZ Kİ DENGE SAĞLANSIN. AKSİ TAKDİRDE İNSANLIK ÖLÜR VE DÜNYA BARIŞI HAYAL OLUR.

Biz; ASAD PLATFORMU VE aşağıda imzaları bulunan TÜRKİYE CUMHURİYETİ çok değerli SİYASİ PARTİ GENEL BAŞKANLARI olarak, terörist israil devleti ve çeteleri tarafından Filistin’deki müslüman halka kadın, çocuk ayırmaksızın uygulanan bu zulüm, vahşet ve soykırımı LANETLİYORUZ!!! Başta İslam Alemi olmak üzere insan hayatına değer veren, vicdan sahibi bütün dünya insanlığını bu katliama karşı sessiz kalmamaya davet ediyoruz.

Filistin halkının maruz kaldığı zulüm, vahşet ve soykırım sadece müslüman filistin halkına değil aynı zamanda anti-siyonist yahudilere ve tüm insanlığa karşı da yapılmaktadır. Gün; bu soykırıma ve kutsal değerlerimize karşı yapılan her türlü saldırıya ve saygısızlığa karşı el ele verip birlik olma günüdür. FİLİSTİN HALKI YALNIZ DEĞİLDİR, İSLAM ALEMİ KUTSAL DEĞERLERİNE UZATILAN ELLER KARŞISINDA BİRLİK OLUP DİMDİK AYAKTA DURACAK VE BU ZULME, VAHŞETE, SOYKIRIMA DUR DİYECEKTİR!!!

Exit mobile version