ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay’dan Filistin’e destek

ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, yapacağı çalışma ile, İsrail'in, Gazze’de devam eden insanlık vahşetine karşı, tüm dünyadaki Müslümanların uyanışını sağlamak için en az bir milyar müslümana ulaşacak..  Doğanay dün akşam siyasi parti liderlerini ziyaret ederek desteklerini aldı..

ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay, yapacağı çalışma ile, İsrail’in, Gazze’de devam eden insanlık vahşetine karşı, tüm dünyadaki Müslümanların uyanışını sağlamak için en az bir milyar Müslümana ulaşacak..

İsrail Devletinin Gazze’de özellikle çocuklara uyguladığı soykırım vahşetini kılıçtan keskin ifadelerle kınayan ve tüm finansmanı ASAD Başkanı Murat Doğanay tarafından karşılanacak ve tüm İslam ülkelerinin ve Batı’nın basın yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında Türkçe, Arapça, İngilizce ve İbranice olmak üzere 4 dilde yayınlanacak bildiri altına atacakları imzaları ile Ülkemizin siyasi parti Genel Başkanlarının da destek vermeleri için siyasi parti liderlerini ziyaret etti.

asad murat doğanay

Murat Doğanay dün Ankara’da ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Vedat Demiröz,  ardından sırayla, Sinan Oğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı  Ahmet Davutoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı  Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile görüştü.  Murat Doğanay’ın ziyareti sonrası siyasi liderler, ASAD tarafından organize edilecek bu çalışmayı takdir ettiklerini ve destek vereceklerini ifade ettiler.

ASAD Genel Başkanı Murat Doğanay önümüzdeki günlerde Asya’da yer alan Malezya, Endonezya gibi Müslüman ülkelere ziyarete gidecek

 

 

 

 

Exit mobile version