ATO Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri rekor katılım ile yapıldı

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) 160 bin üyesini temsil eden Meslek Komiteleri ve Meclis üyeliği seçimleri dün Söğütözü'ndeki Ankara Ticaret Odası Kongre ve Etkinlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. 38 bin 565 kişinin yetki belgesi aldığı ve 24 bin 455 üyenin oy kullandığı seçimler, ATO tarihinin en yüksek katılım oranlı seçimi olarak tarihe geçti.

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri yapıldı. 8 Kasım 2022 tarihinde, sabah saat 09.00’da Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde
14 Nolu Medya meslek komite üyelerinin seçiminde 127 oy ile kırmızı liste kazandı. Sabah 9.00 da başlayan oy kullanımı akşam saat 17,00 de sona erdi.

Kırmızı listede; Bey Yapım firmasıyla Efe Polat, Mtg Medya ile Mehmet Talha Geredeli, D8 Medya ile Hüseyin Ahmet Kamcı, Aşk Prodüksiyon Müzik Film Yapım ile Tayfun Soydemir, Timur Medya ile Duygu Timur, Netco Tasarım Merkezi ile İsa Doğmuş, PAL Fm ile Furkan Çam, Radyo Vizyon ile Güneş Yıldırım Okul, Purple ile Onur Ensert, Piar Grup ile Tuğba Dalkılıç yer aldı.

D8 Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Hüseyin Ahmet Kamcı;

“ Bugün kazanan kırmızı liste değildir. Bugün kazanan Ankara Medya sektörüdür. Bugünden itibaren tüm sektör üyeleriyle birlikte hareket ederek, Ankara’da sektör gelişimi adına çok ciddi adımlar atılacaktır. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelere teşekkürlerimi sunarım.  “ dedi. 

 

ATO Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri rekor katılım ile yapıldı

Exit mobile version