Bakan Kurum’dan CHP’li Özel’e sert tepki! “Millete parmak sallamayı bırakın”

CHP'li Özgür Özel'in muhtar çıkışına sert tepki gösteren Bakan Kurum, "Millete parmak sallamayı bırakın" dedi. TOKİ kampanyasına başvurular 2 Milyon rakamını aşarken en güzel yanıt vatandaştan geliyor.

Bakan Kurum'dan CHP'li Özel'e sert tepki! "Millete parmak sallamayı bırakın"

Konut kampanyasını sindiremeyen muhalefet, her güzel projede olduğu üzere saldırma ve takoz olmak için elinden geleni yapmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları sonrasında, Özgür Özel, bazı milletvekilleri, sosyal medya trolleri her yönden saldırıya, aşağılamaya, küçümsemeye başladı.

EN GÜZEL YANIT MİLLETTEN

Türkiye genelinde 81 ilde satış başvuruları alınmaya başlanan İlk Evim TOKİ sosyal konut kampanyası kapsamında vatandaş en güzel cevabı veriyor. Yoğun ilgi gören İlk Evim sosyal konut kampanyasına başvuru sayısı 2 Milyonu aştı. 31 Ekim tarihine kadar sürecek başvurular hızla devam ediyor. Vatandaş, CHP zihniyetini takmayarak barınma ihtiyacı için hazırlanan bu güzel projeye başvurarak en güzel cevabı veriyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Kurum, CHP'nin takoz siyasetine tepki gösterdi. CHP'li Özgür Özel'in açıklamalarına yanıt gecikmedi.

Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın!

Bakan Kurum, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille, muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın! Yönetemediğiniz şehirlerin,25 yıldır kaderine terk ettiğiniz İzmir’in sorunlarını çözün!” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version