Bakan Kurum net konuştu! “Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları YA-PA-CA-ĞIZ!”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İlk Evim kampanyası hakkında açıklamalarını eleştiren Bakan murat Kurum, "Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları YA-PA-CA-ĞIZ!" dedi.

Bakan Kurum net konuştu! "Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları YA-PA-CA-ĞIZ!"

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut kampanyası büyük bir hızla devam ediyor. Başvurular 3 Milyon rakamını aşmış durumda. Hazmedemeyen, sindiremeyen CHP zihniyeti ise her güzel olay, her güzel projede olduğu üzere taşlamaya, ekip olarak karalamaya devam ediyor.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İlk Evim konut kampanyasını karalama açıklamaları sonrasında CHP'liler her taraftan karalama kampanyasına dahil oldu. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt başta olmak üzere, pek çok CHP'li Milyonların devletine, yıllardır güvenle konut inşa eden TOKİ'ye güvenerek başvuru yaptığı kampanya için her mecrayı fırsat bilerek kötülemeye devam ediliyor. Taşlama ve karalama çalışmalarını sosyal medya ve çıktıkları her platform üzerinden dile getiren muhalif kanat her projede olduğu gibi alışkanlıklarını sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, zaman zaman muhalefetin söylemlerine karşı açıklamalarda bulunuyor. Bakan Kurum bugün sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na hitaben eleştirilerde bulundu.

BU KONUTLARI YA-PA-CA-ĞIZ

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kurum, “Sayın Kılıçdaroğlu,
İşiniz zor!
Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz. 

Siz isteseniz de istemeseniz de; 
bu konutları YA-PA-CA-ĞIZ!

İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın 
@RTErdogan
 bu konutların anahtarlarını vatandaşlarımıza armağan edecek. 

Milletimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version