Bakan Varank’tan TOGG paylaşımı! Biz hazırız, Siz de hazır mısınız?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yan yana Biz hazırız mesajını paylaştı. TOGG için, Türkiye için büyük gün.

Bakan Varank'tan TOGG paylaşımı! Biz hazırız, Siz de hazır mısınız?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yıldönümünü taçlandıracak TOGG Yerli ve Milli Otomobili için geri sayım sürüyor. Türk insanını heyecanlandıran gurur projesi TOGG yollara çıkmaya, seri üretime geçmeye hazır. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile hizmete girecek TOGG Gemlik üssünde seri üretime geçilecek.

29 Ekim 2022, Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yıldönümü! TOGG Gemlik yerli otomobil fabrikası resmen faaliyete geçiyor. Yapılamaz, yapamazsınız, yaptırmayız diyen her kesime inat, gururla Türkiye, yerli otomobil markasını hayata geçirdi. Bugün büyük gün. Ülkeni doğuştan elektrikli otomobili TOGG seri üretim için bantlara çıkıyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek Gemlik TOGG fabrikası açılış törenine saatler kaldı. Yılda 170 bin adet Togg markası ile, 5 farklı model üretebilecek Gemlik fabrikası için heyecanlı bekleyiş son buluyor.

BAKAN VARANK: BİZ HAZIRIZ!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından TOGG CEO'su Gürcan Karakaş ile yan yana verdiği pozu paylaşarak, “Biz hazırız. Siz de hazır mısınız” paylaşımında bulundu. Büyük beğeni toplayan Bakan Varank'ın mesajına beğeni ve yorum yağdı.

TOGG RENKLERİ BELİRLENDİ!

Büyük beğeni toplayan ve sosyal medyada gündem olan TOGG otomobilin adları ve renkleri ise büyük beğeniyle paylaşıldı.

TOGG renkleri çok beğenildi! Togg C SUV isim ve renkleri belli oldu

[ilgili-haber=1673]

BU KEZ BENZİN DERDİ YOK!

Gemlik TOGG fabrikasında üretime başlayacak akıllı cihazla için saatler kaldı. Türkiye'nin ilk otomobili olan Devrim markası ile yollara çıkartılmayan, benzinsiz bırakılarak hafızalara kazınmıştı. Ancak TOGG'da benzin derdi olmaksızın, gücünü elektrikten alacak, modern teknolojinin son ürünleri ile, yerli ve milli mühendislerin yoğun çabalarıyla bugün fabrikada üretimine başlanacak. 2023 yılı ilk çeyreğinde ise yollarda TOGG elektrikli C SUV ve diğer modellerini görmeye başlayacağız.

TOGG'A İLK ONLAR SAHİP OLACAK!

Diğer taraftan TOGG'a sahip olacak ilkler arasında Büyükelçilerin olduğu kaydedildi. Dünya genelinde bulunan tüm Türk büyükelçilere TOGG elektrikli otomobiller yollanacak. Her ülkede Türkiye'yi temsil eden Büyükelçiler, TOGG'a ilk sahip olacak kişiler olacak. Böylece TOGG otomobilinin reklamları Dünya genelinde yapılmaya başlanmış olacak.

Exit mobile version