Bakanları İsmailağa Cemaati adına ziyaret eden Adem Şener 2015 te kovulmuş!

Bakan Bekir Bozdağ ile Bakan Süleyman Soylu'nun makamında ziyaret ettiği ve fotoğrafları hemen sosyal medya hesabından paylaşan Adem Şener, İsmailağa Cemaati heyeti tarafından 2015 yılında kovulmuş.

Bakanları İsmailağa Cemaati adına ziyaret eden Adem Şener 2015 te kovulmuş!

Bugün bazı basın yayın organlarında “AKP'li Bakanların Cemaat Sevgisi” diyerek kendine göre teşhir de bulunduğu Adem Şener'in 2015 yılından bu yana kovulmuş biri olduğu ortaya çıktı. Söz konusu kovulma hadisesi ise özel olarak yazılı ve videolu olarak İsmailağa Cemaati'nin vefat eden Şeyhi Mahmut Efendi talimatı ile Sakarya'da iletilmiş. 

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanı Bakan Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile makamında ziyarette bulunan şahıslar arasında iki isim de İsmailağa Cemaatinden mimlenen kişiler olarak kendi faaliyetlerini sürdürmeye çalışan kişiler olduğu tespit edildi.

2015 YILINDA VEKİLLİKTEN KOVULMUŞ!

Özellikle Bakan ziyaretinde öne çıkan isim olan Adem Şener'in maddi ve manevi zararlara uğratması nedeniyle özel heyet tarafından sözlü olarak yüzüne, Sakarya ve Adapazarı bölgesinde tüm dergahlara bizzat tebliğ edilmiş.

Hasan Kılıç Hocaefendi’nin başında bulunduğu İsmailağa Büyük Heyeti Adapazarı’na giderek cemaatin ileri gelenlerinin de hazır bulunduğu, kalabalık bir ortamda bu kişinin Mahmut Efendi tarafından azledildiği ve Büyük Heyet tarafından da o azlin tebliğ edildiği imzalı belgeyi tüm cemaate bildirimde bulunarak, şahısın faaliyetlerine son verilmiş.

Toplamda 9 kişinin oluşturduğu Büyük Heyet tarafından Adem Şener isimli kişinin vekillik görevinden alınmasına ilişkin Ali Polat Hoca tarafından cemaate toplu olarak Sakarya'da 2015 Mayıs ayında bildirilmiş. 

YouTube üzerinden 2015 Mayıs ayında Adem Şener'in kovulmasına ilişkin resmi açıklama yapılmış.

ADNAN HOCA İLE SIKI FIKI

Bakanlık ziyaretinde dikkat çeken bir diğer isim ise, aracı olarak vekillikten kovulan ve güç toplamaya çalışan Şener'i randevu alarak yol açmaya çalışan Mehmet Talu ismi. Türkiye'nin uzun süre gündeminde yer alan ve tutuklanarak cezaevine konulan Mehdi olduğunu iddia eden ve çevresinde Mehdi olarak bilinen Adnan Oktar ile oldukça sıkı oldukları biliniyor. Mehmet Talu'nun bu kişiyle sıkı fıkı olması ve bunu bakanlıkları ziyaretine götürmekte randevu alarak daha fazla irtibat ve itibar sağladığı çekilen fotoğraflar ile sabit. 

VEKİLLİKTEN KOVULDU, GÜÇLENMEYE ÇALIŞIYOR

 Adem Şener'in İstanbul Beykoz İlçesinde bulunan Marifet Derneği tarafından yeniden kabul görmesi ile Hoca olarak özellikle sosyal medya hesapları üzerinden vaaz vermeye başlıyor. Öte yandan Şener'in Şii Ayetullahlar ile Irak'ta toplantılara katılmak suretiyle İsmailağa Cemaatine zarar verdiği sıkça ifade ediliyor. 

Vekillikten kovulması sonrasında İsmailağa Cemaati tarafından tüm kapılar yüzüne kapanan Şener, Cemaatin Lideri Şeyh Mahmut Efendi'nin vefatını fırsat bilerek yeniden güçlenmek için harekete geçtiğine yönelik gelen bilgiler mevcut.  Bakan Bozdağ ve Soylu ile çekilen resimleri vakit kaybetmeden Adem Şener tarafıdnan sosyal medya Instagram hesabından paylaşarak kendisine inananlara bir mesaj olarak güçlendiğine dair imaj çalışması olarak nitelendiriliyor.  Ancak,  Adem Şener’in İsmailağa ile hiçbir irtibatı bulunmadığı, Ümraniye bölgesinde vekil olarak görevli Mehmet Talu ile birlikte farklı bir oluşum için mi birlikte dolaştığı henüz netlik kazanmadı. 

Exit mobile version