Baykar’dan dolandırıcılık konusunda uyarı geldi

Baykar olarak Selçuk Bayraktar'ın ve TPAO'nun yer aldığı dolandırıcılık girişimine karşı hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi. Vatandaşlardan, olumsuzluklar karşısında dikkatli olmaları istendi.

Dolandırıcılar, sosyal medya platformlarında ve bazı internet sitelerinde bir kez daha ortaya çıktı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın fotoğrafları kullanılarak gerçek dışı ilanlar yayınlandı. Dolandırıcılığa karşı uyarı Açıklama yapan firma Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) adının da yer aldığı “yatırım fırsatı”, “ek gelir” gibi başlıklarla yayınlanan ilanların açık bir dolandırıcılık girişimi olduğuna dikkati çekti.

Vatandaşlara çağrı

İtibar etmeyin Yürütülen bu girişimin dolandırıcılık faaliyeti olduğunun TPAO tarafından da duyurulduğu anımsatıldı. Yasal süreçlerin başlatıldığı belirtilerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi:

Baykar: “Hukuki süreç başlatıldı”

Bahse konu bu dolandırıcılık faaliyetine karşı tarafımızdan gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, vatandaşlarımızın zarar görmemesi için bu ve benzeri dolandırıcılık faaliyetlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

 

baykar selçuk bayraktar

Exit mobile version