Bursa’da feribota bomba ihbarı hareketliliği! Feribotu kaçırınca…

Günün flaş gelişmesi Bursa-İstanbul seferi yapan feribotta yaşandı. Bomba ihbarı ile korku dolu saatlerin geçirilmesine neden olan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bursa'da feribota bomba ihbarı hareketliliği! Feribotu kaçırınca...

Bursa'da Emniyeti harekete geçiren son dakika bomba ihbarına dair ayrıntılar gelmeye başladı. Bursa-İstanbul feribotu için bomba ihbarının yapılması sonucu bir anda ortalık karıştı! Gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı… İhbar asılsız çıktı, gerçek ise feribota yetişmek isteyen kişiler olduğu ortaya çıktı.

Bursa ilinde İstanbul seferi yapacak feribota yapılan bomba ihbarı bir anda hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. 

Konuyla ilgili edinilen son dakika bilgiye göre, Bursa'dan İstanbul'a sefer yapacak feribotun kalkışına kısa bir süre kala bomba ihbarı alındı.  

Akşam saatlerinde Bursa 112 ihbar hattını arayan kişi Bursa-İstanbul İstanbul-Bursa feribotlarına bomba ihbarında bulundu. İhbarı dikkate alan Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri İstanbul'a haber verdi. İstanbul'a yanaşan gemide arama yapıldı ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

İstanbul'a gitmek için biletini aldığı feribotu kaçıran ve asılsız bomba ihbarında bulunan yolcu ortalığı ayağa kaldırdı.. Bursa'dan İstanbul'a, İstanbul'dan Bursa'ya gelen feribotlarda eş zamanlı olarak yolcular bekletildi, arama yapıldı.

Diğer taraftan polise asılsız ihbar yapan kişinin kimliği kısa bir süre içinde tespit edilerek operasyon başlatıldı. Polise asılsız ihbarda bulunup feribota yetişemeyince İstanbul'a otobüsle giden zanlı, çok kısa sürede Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince otobanda gözaltına alındı.. 

Şahsın 15 gün önce İstanbul'dan çalışmak için Bursa'ya gelen ve işten ayrılınca İstanbul'a geri dönmek isteyen 22 yaşındaki E.A. isimli şahıs olduğu gelen son dakika bilgiler arasında.

Exit mobile version