Büyük beğeni toplayan Atatürk paylaşımı FETÖ’nün sinsi planı çıktı

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan Atatürk'ün günümüze uyarlanan görüntüleri FETÖ'nün sinsi planı mı çıktı?

Büyük beğeni toplayan Atatürk paylaşımı FETÖ'nün sinsi planı çıktı

Geride bıraktığımız güne damga vuran Atatürk'ün günümüze uyarlanan, özel bir yazılım ile çizilen görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşım ve beğeni rekoru kırmıştı. Sosyal medya üzerinden paylaşıma giren Atatürk'ün hayran bırakan görselleri ile alakalı Emekli Tümamiral Doç Dr. Cihat Yaycı'nın Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi  /  MAVİ VATAN DEGS hesabından yapılan paylaşım ise dikkat çekti.

Cihat Yaycı, bu twitter hesabından Mavi Vatan ve Türkiye için kritik bilgileri kamuoyu ile paylaşıyor. Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi  /  MAVİ VATAN DEGS hesabından Atatürk görsellerinin paylaşımında FETÖ terör örgütünün sinsi planı ortaya koyuldu.

Yapılan paylaşımda, “FETÖ’nün yapay zeka ile Atatürk’ü kullanarak yaptığı sinsi algı operasyonunu deşifre ediyoruz. Resimde Atatürk’ün sağ arkasında görülen FETÖCÜ, darbeci, hükümlü sözde Korgeneral Salih Ulusoy’dur. FETÖ’ye inanmayın, kanmayın!! Profil resmi olarak kullananlara dikkat!!” ifadelerine yer verildi.

[ilgili-haber=1089]

 

HULUSİ AKAR'IN BEDEN VE GÖRSELLERİ KULLANILDI

Diğer taraftan Atatürk'ün yapay zeka ile kullanılan görüntülerinde gerçek görüntüler şuan Milli Savunma Bakanı olan Hululis Akar'ın beden ve görselleri olduğu paylaşımlara yansıdı.

Exit mobile version