Çatalca’da doktor 4 kız çocuğunu istismar etti

Türkiye çocuk istismarları haberleriyle çalkalanıyor. İğrenç istismarlar zincirine bu kez İstanbul Çatalca'daki bir hastane sahne oldu. Aile Hekiminin biri lösemi hastası 4 kız çocuğuna tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Çatalca'da doktor 4 kız çocuğunu istismar etti

İstanbul Çatalca’da bulunan bir Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktorun yaptığı taciz mide bulandırdı. Muayeneye gelen dört kız çocuğunun doktor tarafından taciz edilmesiyle ekipler harekete geçti. Çocuk tacizcisi doktor, polis ekipleri tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Çatalca Kaleiçi Mahallesi’nde bulunan bir sağlık ocağında iddiaya göre, muayene için Sağlık Ocağı’na giden 12 yaşındaki bir kız çocuğu, eve gidince odasına kapanarak ağlamaya başladı. Ailesi çocuğun ağlamasıyla ne olduğunu sordu. Çocuk doktorun kendisini taciz ettiğini söyledi.

Aile soluğu karakolda aldı. Suç duyurusu doktorun diğer iğrenç suçlarını da ortaya döktü. Karakolda başka kız çocuklarının da cinsel istismara uğradığı iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, 12 ile 16 yaş arasında toplam üç kız çocuğunun Sağlık Ocağı’nda görevli Dr. E.B. tarafından taciz edildiği ortaya çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan doktor, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öte yandan, olayın sosyal medyada paylaşılması ile daha önce lösemi teşhisi konulan bir kız çocuğunun da aynı doktor tarafından taciz edildiği ortaya çıktı. Lösemi hastası kız çocuğunun ailesi yaşanan duruma inanmayınca şikayette bulunmadığı ancak sosyal medyada yapılan paylaşımları görünce polise giderek doktor hakkında şikayette bulundukları bilgisi paylaşıldı.

Exit mobile version