Central Park’ta dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşısında görenler böyle şaşırdı!

ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Central Park'ta yürüyüş yaparken karşısında görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Erdoğan ile sohbet edenler, fotoğraf çektirenler gündem oldu.

Central Park'ta dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşısında görenler böyle şaşırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika ziyaretinden renkli ve samimi görüntüler Dünya gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York Central Park gezintisi gündem oldu. Erdoğan, Central Park'ta bir süre yürüyüş yaptı. Fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek isteyen birçok kişi Başkan Erdoğan'ın yanına geldi.

Birleşmiş Milletler Tolantısı kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) temaslarda bulunmak üzere bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği ABD'nin New York şehrinde bulunan Central Park'ta yürüyüş yaptı. Yürüyüşü esnasında karşısında bir anda Erdoğan'ı gören Dünyanın çeşitli ülkelerinden olan ABD vatandaşları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Erdoğan, samimi sohbetleri ile dikkat çekerken, gelen herkes ile sohbet edip bolca fotoğraf çekti.

Burkina Fasolu bisikletçi Michael, Central Park’taki bir restorona giden Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın oturduğu masaya gelip “Dünyanın En İyi Başkanı” diyerek hatıra videosu çekti.

 Erdoğan da bisikletçi hayranına İngilizce “Tanıştığımıza memnun oldum” dedi.

 

Exit mobile version