CHP’li İzmir’de sorunlu altyapı 20 dakikalık yağışla çöktü! Melih Gökçek böyle eleştirdi

İzmir'de bugün olumsuz havanın etkisiyle 20 dakika yağan sağanak yağış altyapısı yetersiz bölgelerde su baskınlarına neden olurken, Melih Gökçek, Tunç Soyer'i eleştirdi.

CHP'li İzmir'de sorunlu altyapı 20 dakikalık yağışla çöktü! Melih Gökçek böyle eleştirdi

Megaşehirlerde yaşanan büyük altyapı sorunları nedeniyle meydana gelen taşmalar, vatandaşın sabrını taşırıyor… Önce İstanbul'da yaşanan hadiseler eş zamanlı olarak Ankara'da bugün ise İzmir'de meydana gelen sel ve su baskınları özellikle CHP'li 3 büyükşehir belediyesinin yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal medya reklamlarına harcanan milyonlar dışında, sayısı bilinmeyen heykellere ödenen paralar, dans adı altında gelişigüzel hareketlere ödenen rakamlar ortalıkta dolaşırken, İzmir'de yağışlar, yetersiz, eski ve bakımsız alt yapılar nedeniyle felakete dönüştü. İzmir'de uyarılara rağmen hayat adeta felç oldu. Pek çok yol sular altında kaldı. Yapılan, para harcandı denen pek çok yerde su taşkınları yaşandığı gelen görüntüler arasında.

İzmir'de yaşanan susuzluk sorununu aşamayan CHP'li Tunç Soyer'in yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, pek çok konuda olduğu üzere bu kez yağışlarda sınıfta kaldı. Şehrin pek çok yerinde etkili olan yağışlar büyük göletlere, su birikintilerinin oluşmasına neden oldu.

Sosyal medya hesabını daha çok algı yönetimi için kullanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise son paylaşımında Afyonkarahisar'da “Zafer Yolu Yürüyüşü” adında bir söyleşiden paylaşım yaptı. 

Bayraklı ve Bornova ilçelerinde bazı cadde ve sokaklar yağmur sularıyla doldu. Bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekip, bir süre sağanağın dinmesini bekledi. Bu nedenle trafikte aksamalar yaşandı. Pek çok cadde ve mahallede iş yerlerine su bastığı bildirildi.

HASTAHANE SULAR ALTINDA KALDI!

Bornova ilçesinde yer alan Ege Üniversitesi Hastanesi'nin polikliniklerinin olduğu bina sular altında kaldı. Tümüyle bina  yağmur sularının baskınına uğradı. Yaşanan su baskını nedeniyle faaliyetler durdurulurken, hastahane personeli kendi imkanları ile suların tahliyesi için çaba gösterdi.

MELİH GÖKÇEK: “TUNÇ SOYER SİZİ YALNIZ BIRAKMAMIŞ”

Diğer taraftan sıkça Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren eski Başkan Melih Gökçek, İzmir'de yaşananlar sonrasında paylaşımda bulundu.

Gökçek paylaşımında, “MANSUR YAVAŞ, EKREM İMAMOĞLU SEVİNİN TUNÇ SOYER SİZİ YALNIZ BIRAKMAMIŞ.. REZİLLİKDE SİZDEN AYAĞI KALMAM DİYOR.. YOK BİRBİRİNİZDEN FARKINIZ… ÇÜNKÜ SİZ CHP BELEDİYESİSİNİZ… Ankara İstanbul İzmir” ifadeleriyle eleştirdi.

Exit mobile version