Cihat Yaycı: “Maça gidenlerle çıkartma yapsak yeter”

Yunanistan ile olası sorunlara değinen Cihat Yaycı, "Maça gidenlerle çıkartma yapsak yeter" sözleri gündeme damga vurdu.

Cihat Yaycı: "Maça gidenlerle çıkartma yapsak yeter"

Her söylediği ile gündem olan, Mavi Vatan doktrin sahibi Cihat Paşa, açtı ağızını yumdu gözünü. Yunanistan ile ilgili söyledikleri gündem oldu. Ne Var Ne Yok'un youtube kanalına konuk olan Mavi Vatanın isim babası Cihat Yaycı, dikkat çeken yorumlarda bulundu…

Mavi Vatan Akdeniz'de güncel haritaları ile Dünya gündeminin konuşulan ismi Emekli General Cihat Yaycı Paşa, “Türkiye maça gidenlerle Yunanistan'a çıkartma yapsa zaten işi biter” dedi.

Yaycı Paşa, “Konuşturmasınlar bizi, 5 Milyon tane sığınmacıyı kapıları açtığınız, adalara saldığınız zaman zaten olay biter. Ama şunu görmek lazımdır. O da şu; Amerika Birleşik Devletleri Doğu sınırını, Nato'nun doğu sınırını Yunanistan'a çekiyor. Bunu görmek lazımdır. Hep başından beri şunu söylüyorum. Yunanistan'ın kara sularını arttırıp, Türkiye'ye, tahammül edemez zaten mümkün değildir, Türkiye buna karşılık verince de, e sen saldırganlık yapıyorsun beyim diyerek Nato'dan çıkartma süreci başlatacaklar. Bakın burada en önemli şeylerden bir tanesini gözden kaçmasın, olayları bir bütün halinde okumak lazım. Türkiye MİT operasyonu ile terör örgütlerinin ele başlarını Suriye'de iki noktada vurdu. Amerika başsağlığı yayımladı. Bunu görmek lazım. Türkiye Nato üyesi olmasaydı karşılık verir miydi. Dikkat edin bu Natoculuk değildir. Bu Türkiyeciliktir. Nato üyesi olmak Türkiye'yi, Nato'ya, Amerika'ya, Rusya'ya, Batı'ya karşı koruması demektir. Asıl amaçları Nato'dan çıkartmak, doğrudan müdahale edilebilir hale getirmek.  Şuana kadar doğrudan müdahale edemediler. Darbeler, 15 Temmuz, şunlar bunlarla yapıldı. Bakın Katsa yaptırımı uyguluyor ABD. Katsa yaptırımına tabi olan hiç bir Avrupa devleti olmamış bugüne kadar. Avrupa Birliği ülkesi, Nato ülkesi olmamış. Bu anormal durumu görmek lazım. Büyük resmi görmek lazım” ifadelerini kullandı.

Cihat Yaycı, Mavi Vatan'ın geliştiricisi, Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezinin kurucusudur.

Türkiye'yi o birlikten çıkaracaklar! Düğmeye bastılar! Yunan Adaları…

Exit mobile version