Cumhurbaşkanı CHP ve İmamoğlu’na sert çıktı! Eli İstanbul’da gözü başka yerde…

Sabiha Gökçen metrosu açılışında sert açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ve İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı CHP ve İmamoğlu'na sert çıktı! Eli İstanbul'da gözü başka yerde...

İstanbul'un en önemli problemi olan ulaşım problemine en büyük çözümlerden biri olan metro projelerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul'da dev metro projelerini bir bir hayata geçirmeye devame diyor. Bu kapsamda megakentin dev metro projesi Sabiha Gökçen metrosu bugün itibariyle devreye alındı. Artık Sabiha Gökçen'e Pendik'ten 10 dakikada, Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün olacak. Yeni hat ise İstanbul Havalimanı metrosu ile devreye girecek. 

İstanbul'da Bakanlık tarafından sürdürülen metro projelerinde büyük öneme sahip Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunda tarihi gün. Pendik Tavşantepe'den Sabiha Gökçen'e 10 dakika gibi kısa bir süreye indiren metro hattı İstanbullunun hizmetine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik- Sabiha Gökçen Metrosu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. CHP ve İmamoğlu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu İstanbul'un belediye başkanı ne iş yapar?” diye sordu. CHP ve İmamoğlu'na sert çıktı.

CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir. Biz mutsuz bir İstanbul'u devraldık. Fatih'in emanetine yakışmayan bu kötü tabloyla hemen harekete geçtik. Önümüze çıkan sayısız engele rağmen bu aziz şehir için çalıştık, ter döktük. Hiçbir zaman bahanelere sarılma kolaycılığına tevessül etmedik.

BU BELEDİYE BAŞKANI NE İŞ YAPAR?

Geçmiş dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, megakentteki kirliliğe dikkat çekti, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiride bulundu.

Bana vatandaşım soruyor “Bu İstanbul'un belediye başkanı ne iş yapar?” diye. Haziran geldiğinde vatandaşım gereğini yapacaktır.

İstanbul'da sel oluyor, kar yağıyor, kriz yaşanıyor, bakanlarımızla anında olay yerindeyiz. İstanbul'un belediye başkanı nerede? Bodrum'da.

Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz.

Exit mobile version