Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu’na katıldı

İstanbul'da 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhafazakar devrimci derken kökü mazide olan atiyi ifade ediyoruz" vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'na katıldı ve burada bir konuşma yaptı.  Dün başlayan forumun bugünkü konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, forum için yurt dışından gelen misafirlere seslendi.

''İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun mücadelemizei hukuk zemininde yürüttük''

“İktidara gelişimizin 20. yıl dönümünü geride bıraktık.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamdolsun milletimizin inancını zedeleyecek hiçbir şey yapmadık. İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun mücadelemizei hukuk zemininde yürüttük.” dedi.

“Muhafazakar devrimci derken kökü mazide olan atiyi ifade ediyoruz”

Türk siyasetinde açtığımız temiz sayfayı hizmetlerle, yatırımlarla, reformlarla doldurduk vurgusu yaparrak 20 yıllık iktidar sürecini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhafazakar devrimci derken bir paradoksu değil kökü mazide olan atiyi ifade ediyoruz.” ifadelerini kullandı

''Vatandaşlarımıza birinci sınıf bir sağlık hizmeti sunduk''

Savunma sanayine yapılan yatırımları israf olarak görenler, bugün bütçelerindeki aslan payını buradan alıyor. Türkiye zamanında attığı adımlarla bu süreci en başarılı yöneten ülkelerden birisidir. Muhalefetin eleştirilerine rağmen hayata geçirdiğimiz şehir hastanelerimiz salgın döneminde yüz akımız oldu. Sosyal güvenlik sistemimizin kuşatıcılığı sayesinde maddi durumu ne olursa olsun, vatandaşlarımıza birinci sınıf bir sağlık hizmeti sunduk. Eğer onlar olmasıydı bugün covidle mücadelemiz çok zor olacaktı. Yürütmede çok başlılığa son verdiğimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde çok daha hızlı kararlar aldık. Bu tabi ki bir ileri görüşün neticesidir. ekonomide yaptığımız model değişikliğinin olumlu sonuçlarını 5 temel esas üzerinde gerçekleştirdik.

''Tatıl koridoru krizinde önemli rol oynadık''

Diplomaside uyguladığımız barışçı programlarla krizlerin çözümünde önemli rol üstleniyoruz. Tahıl koridoru ve devam ettirilmesindeki rolümüz ülkemizin üstlendiği diplomatik gücü göstermektedir. Putin, Zelenski ve BM ile dengeli münasebetlerimiz sayesinde süreci yürütme fırsatı bulduk.

Exit mobile version