Yeni doğan bebeğin kulağına ezan okudu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Çam ve Sakura Hastanesi’nde depremzedeleri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti. Yeni doğan bir kız bebeğin kulağına ezan okuduktan sonra “Ayşe Betül” adını verdi. Erdoğan ayrıca hastaların sağlık durumlarını da kontrol ederek acil şifalar diledi.

Ziyareti sırasında, hükümetin sağladığı destek için mağdurlar tarafından kendisine teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevlerinin halka hizmet etmek olduğunu belirtti. Depremzedeler ve aileleri şükranlarını ifade ederek, Cumhurbaşkanı’na sıhhat duasında bulundu.

Erdoğan’dan Çam ve Sakura Hastanesi’ndeki depremzedelere ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde, depremzedelerle sohbet etti ve onların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Ziyarette bir depremzede, deprem felaketinden nasıl kurtulduklarını anlattı.

Yeni doğan bebeğin kulağına ezan okudu! Cumhurbaşkanı Erdoğan Çam ve Sakura Hastanesi'nde depremzedeleri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir afetzedenin yeni doğan kız çocuğunun kulağına ezan okuyarak “Ayşe Betül” ismini verdi. Tedavi gören başka bir depremzede, devletin ilk dakikadan itibaren yanlarında olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” şeklinde konuştu.

Depremzedeler ve yakınları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görünce, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek dua ettiler. Ziyaretin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit tarafından tedavi gören hastalar hakkında bilgilendirildi.

Exit mobile version