Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan esnafı rahatlatacak kredi ve takipteki esnaf kredilerine müjde!

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafı rahatlatacak kredi müjdesi gelirken, takipteki esnaf kredi alacakları için ise yeni bir kredi ile kapatma fırsatı sunulacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafı rahatlatacak kredi ve takipteki esnaf kredilerine müjde!

Gözlerin çevrildiği Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı kritik açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Kabine Toplantısı sona ererken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantı sonrası alınan kararları milyonlara açıkladı.

Esnaf ve sanatlarımıza yeni bir kredi fırsatı veriyoruz diyen Erdoğan, “Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 500 bin liraya, iş yeri edindirme kredilerini de 1 milyon liradan 1 buçuk milyon liraya yükseltiyoruz.

Genç girişimcilerimizin 0 faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz.” diyerek müjdeyi verdi.

TAKİPE DÜŞEN ESNAF KREDİSİ KULLANANLARA MÜJDE!

Diğer taraftan daha önce esnaf kredisi kullanıp, takipe düşen esnaf için 6 ay geri ödemesiz, 36 aya kadar düşük oranda faizle borcunu kapatma fırsatı sunulacak.

 

Exit mobile version