Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları ağırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz nice badireyi, saldırıyı, afeti, birliğine, beraberliğine sarılarak geride bıraktı. 6 Şubat depremlerinin izlerini de aynı şekilde sileceğiz" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Özer ve beraberindeki depremzede çocukları kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz nice badireyi, saldırıyı, afeti, birliğine, beraberliğine sarılarak geride bıraktı. 6 Şubat depremlerinin izlerini de aynı şekilde sileceğiz” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Hayatın akışı içinde afetler ve ne yazık ki kayıplar da yaşanabiliyor. Şubat ayında yaşadığımız felaketlerde böyle bir üzüntü yaşadık. 50 binin üzerindeki vatandaşımız geride sevdiklerini bıraktı. Ebedi aleme göç eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

İnşallah 1 yıl içinde şehirlerimizi ayağa kaldırarak depremzedelerimizi normal hayatlarına döndüreceğiz. Dün Kahramanmaraş’taydım, öncesinde Nurdağı’ndaydık. Hayatını kaybeden insanlarımızı tekrar geri getiremeyiz. Milletimiz nice badireyi, saldırıyı, afeti, birliğine, beraberliğine sarılarak geride bıraktı. 6 Şubat depremlerinin izlerini de aynı şekilde sileceğiz.

Deprem şehitlerimize ve onların emanetlerine vefamızı, Cumhuriyetimizin yeni asrını Türkiye Yüzyılı yaparak ödeyebileceğimize inanıyorum.

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR BAKANLIK KOLTUKLARINA OTURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz verdiği depremzede çocuk cumhurbaşkanı “Ben de eğer cumhurbaşkanının yerinde olsaydım ne yapardım bunu okuyacağım. Bir sürü yapılar yapardım, o milletimize sahip çıktı, teşekkür ediyorum. Savunma sanayiyi ileriye götürmeyi düşünürdüm. Depremi yaşadığım için evleri hızlı yaptırırdım. Uzay çalışmalarına ağırlık vereceğim. Kanserin ilaçlarının bulunmasını sağlayacağım” dedi.

 

 

cumhurbaşkanı erdoğan depremzede çocuklar

Exit mobile version