Cumhurbaşkanı Erdoğan ile muhabbet derin!

AA tarafından Dünya'ya servis edilen bu fotoğraf ile Putin, Erdoğan ve diğer liderlerin masada oturanlarla derin muhabbeti kıskanılan tablo oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile muhabbet derin!

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor. Paylaşım rekorları kıran ve yorum yağmuruna tutulan tek bir fotoğraf karesi her şeyi anlatıyor.

Türkiye'nin bu yıl ilk defa davet edildiği  Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi kapsamında günün flaş karesi konuşulmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada zirveye katılan diğer ülke liderleriyle bir araya geldiği ve samimi bir ortamın olduğu fotoğraf çok konuşuluyor.

Masada yer alan isimler ile samimi ve derin muhabbet dikkatlerden kaçmıyor. 

Semerkant'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ebedi Şehir Kompleksi’ni ziyarette bulunurken, ziyaret esnasında devlet liderleriyle bir araya gelen Erdoğan'ın masada verdiği görüntü Dünya gündeminde adeta kıskançlık yaratmış durumda.

AA'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan; Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile sohbet etti.

Haber fotoğrafları : Anadolu Ajansı (AA)

Exit mobile version