Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz Gazı için meşaleyi yaktı

Uzun zamandır beklenen Karadeniz gazı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filyos'taki törende yaktığı meşale ile karaya ulaşım başladı

Karadeniz Gazında tarihi bir gün yaşandı. Karadeniz doğal gazı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filyos’taki törende yaktığı meşale ile karaya ulaştırılmaya başladı.

Herkesin merakla beklediği müjdeleri de açıklayan Erdoğan, “Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir. Bir ay boyunca Türkiye’nin tamamındaki konutların doğalgaz tüketiminden ücret almayacağız.” dedi

“85 milyonu sevindirirken bazılarını da üzüyoruz”

Karadeniz Gazı’nı devreye alırken 85 milyonu sevindirdiklerini ancak bazılarının da üzüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Devreye alma törenimizde bugün 85 milyonu sevindirirken milletimize gerçekten büyük bir gurur yaşatırken elbette bazılarını da üzüyoruz. Siyasi ikballerini insanımızın sıkıntılarına bağlayanları üzüyoruz. Türkiye’nin başarılarından rahatsız olanları üzüyoruz. Ülkemizin kalkınmasını, güçlenmesini istemeyenleri üzüyoruz. Kandil’deki o eli kanlı terör baronlarını, Pensilvanya’daki hainleri üzüyoruz.

Senelerce bizi enerji yarışının dışında tutan emperyalistleri üzüyoruz. Her seçim öncesinde gaz buluyorlar iftirası atan karakter fukaralarını üzüyoruz. Ortada gaz falan yok diye dolanan o kifayetsiz muhterisleri üzüyoruz. Milletimizin sevinci, gururu, heyecanı ve zaferlerin karşısında kabus gören mankurtları üzüyoruz. Tabii bir de daha ilk günden itibaren bize yapamazsınız diye hayırlı her işe çamur atan Bay Bay Kemal ve masa arkadaşlarını üzüyoruz. İnşallah bundan sonra yeni açılışlar, yeni eserler ve devreye aldığımız yeni projelerle birlikte bu kaybedenler kulübünü üzmeyi sürdüreceğiz. Ama bunlara en büyük hayal kırıklığını sandıkta vuracağı tokatla 14 Mayıs’ta milletimizin tattıracağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

karadeniz gazı

Exit mobile version