Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, kin ve nefret kusmaya devam ediyor! “Ortaçağ Katilleri” dedi hakaretleri sıraladı…

Diyarbakır'da bu yıl 7'incisi düzenlenen Alimler Birliği toplantısına katılanlara ağır ifadelerle kin ve nefret kusan Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, “bunlar Ortaçağ Katilleri” dedi...

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, kin ve nefret kusmaya devam ediyor! "Ortaçağ Katilleri" dedi hakaretleri sıraladı...

Her defasında, İslam'a, müslümanlara, Türk milletine ve AK Partiye oy verenlere hakaret etmek, aşağılamaktan geri kalmayan Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, bu yıl 7'incisi gerçekleştirilen “Alimler Buluşması” için sarfettiği sözler nedeniyle tepki topladı. İslam'a, Müslümanlara hakareti, aşağılamayı fikir özgürlüğü kabul eden, Alimler Birliği toplantısı için ise “bu bağnazlıkta ortaçağ katilleri ya ortaçağ engizisyon mollaları” diyerek hakaretler yağdırdı.

Nokta Tv YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat,  Diyarbakır’da düzenlenen 7.Alimler buluşması için “Ortaçağ Katilleri” bunlar dedi.

“BU İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DEĞİL”

Kırıkkanat “Yani şaka gibi, bu örgütlerin ve bu adamların Türkiye'de olması suç. Türkiye'de böyle bir toplantının yapılması suç. Bir devlet için tehlike bu. Şuan da AKP iktidarı bu katillerin, bu toplantıları, bu konferansları, bu bağnazlıkta ortaçağ katilleri ya ortaçağ engizisyon mollaları bunlar. İran'dan beter olur. İran'da parçalanacak ama Türkiye daha çabuk parçalanır. Türkiye daha çabuk parçalanır. AKP iktidarını uyarıyorum saçmalamasınlar. Fransa'ya gitse tutuklanacak adamlar bunlar. İngiltere'ye gitse tutuklanacak adamlar. Belçika'da, İtalya'da, Amerika Birleşik Devletleri'nde, Almanya'da medeni uygar dediğimiz bütün ülkelere gitseler tutuklanacak adamlar bunlar. Bu ifade özgürlüğü değil. İfade özgürlüğü işte bu programlar olmalı. İfade özgürlüğü Türkiye'yi savunan basının medyanın düzgün insanların ifade özgürlüğü olmalı.” dedi.

Exit mobile version