Cumhuriyetimizin 99. yılını minnet ve coşkuyla kutluyoruz! İşte İl il, saat saat etkinlikler!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yurdun dört bir yanında coşku ve minnet duyguları ile kutlanacak. Cumhuriyetin ilanının 99. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının aradan geçen 99 yılda ne kadar kıymetli ve değerli bir adım olduğunu bir kez daha anlayacak ve onları saygı ve minnetle anacağız.İşte İl il, saat saat büyükşehir etkinlikleri!

Cumhuriyetimizin 99. yılını minnet ve coşkuyla kutluyoruz! İşte İl il, saat saat etkinlikler!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yurdun dört bir yanında çoşku ve minnet duyguları ile kutlanacak. Cumhuriyetin ilanının 99. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının aradan geçen 99 yılda ne kadar kıymetli ve değerli bir adım olduğunu bir kez daha anlayacak ve onları saygı ve minnetle anacağız. İşte tüm etkinlikler nerede ve saat kaçta?

[ilgili-haber=1628]

İSTANBUL

İstanbul'da kutlamaların bu yılki merkezi Üsküdar Meydanı olarak açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı etkinlikte, Anadolu Ateşi dans gösteriminin ardından sanatçı Selda Bağcan şarkılarını seslendirecek. Kapı açılışı ise 18:00'da olacak.

CRR Senfoni Orkestrası  – Cemal Reşit Rey Konser Salonu (20.00)  

Duman – Barbaros Meydanı (21.00)

Oğuzhan Koç – Kartal Meydanı (20.30)

Sertap Erener – Avcılar (20.00)

Yaşar – Maçka Parkı

Göksel – Maltepe (20.00)

Tuğkan – Eyüp Haliç Etkinlik Alanı (20.30) 

Yüksek Sadakat – Sultanbeyli Kent Meydanı (20.30) 

Samida- Kağıthane Sadabat Parkı (20.30) 

[ilgili-haber=1618]

[ilgili-haber=1533]

ANKARA

Ankara'da 29 Ekim akşamı saat 19:00'da, Atatürk Orman Çiftliği'nde Kenan Doğulu sahne alacak.

İZMİR

Kültürpark çim alanda saat 14.00’te Ozbi konseriyle başlayacak olan konserler, sırasıyla 16.00’da Babazula, 18.00’de Adamlar, 19.30’da DJ Yasin Keleş, 20.00’de Ümit Besen ve Pamela, 21.30’da yeniden DJ Yasin Keleş, 22.00’de DJ Nihat Sırdar'ın katılımıyla gerçekleşecek.

ESKİŞEHİR

Program kapsamında 28 Ekim Cuma 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatroları tarafından “Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri” düzenlenecek.

ANTALYA

Fener alayının ardından da saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda rap sanatçısı Sefo Antalyalılar için konser verecek. 

MERSİN

Etkinlikler 26 Ekim’de Tarsus Yarenlik Alanı’nda yapılacak Cumhuriyet Oratoryosu ile başlayacak. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinlikte, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları sahne alacak. Orkestra şefliğini Daniel Fedorean’ın yapacağı oratoryoda Soprano Bengi İspir Özdülger, Mezzo Soprano Nihan Çetin Aydın, Tenor Onur Polat, Bariton Arda Aktar, Bas Mehmet Yılmaz yer alacak. Oratoryo ile Tarsuslular, Cumhuriyet coşkusu yaşayacak.

Oratoryonun ikincisi ise Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde 28 Ekim Cuma günü sanatseverlerle buluşacak. Yine Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Toplulukları’nın vereceği Oratoryo saat 20.00’de başlayacak.

Exit mobile version