Deprem sonrası enkazdan mucize kurtuluşlar devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde arama kurtarma çalışmaları 8'inci günde devam ediyor Umutlar tam bitiyor derken kurtarılan vatandaşlar sevinç gözyaşlarıyla karşılandı. Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da facianın 8. gününde de mucizevi haberler gelmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde arama kurtarma çalışmaları 8’inci günde devam ediyor Umutlar tam bitiyor derken kurtarılan vatandaşlar sevinç gözyaşlarıyla karşılandı. Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa’da facianın 8. gününde de deprem sonrası mucizevi haberler gelmeye devam ediyor.

 

deprem sonrası enkaz

Deprem sonrası 178. saatte kurtuluş

Hatay’da Esma isimli kadın enkazdan 178 saat sonra kurtarıldı. Hatay’da ayrıca Korkmaz Apartmanı’nda 178’inci saatte 26 yaşındaki Derya Akdoğan da enkazdan sağ çıkarıldı.

4 Yaşındaki Miray’da 177.saatte kurtarıldı

Adıyaman’daki kurtarma çalışmalarında enkaz altında kalan 4 yaşındaki Miray da kurtarıldı

Adıyaman’da yıkılan binanın enkazında kalan 35 yaşındaki Bünyamin İdacı, 177 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı. Somalı 20 madenciden oluşan arama kurtarma ekibi, Bulvar Caddesi’ndeki 8 katlı Kılıç Apartmanı’nın enkazında çalışma yürütüyor.

 

Exit mobile version