Depremde kurtarılan Ayla Sevinç kimdir? Hatay’da 40 saat mucizesi

Ağır kayıplardan etkilenen bölgelerden biri olan Hatay’da Ayla Sevinç isimli genç kadın enkazdan kurtarıldı. 22 yaşındaki arama kurtarma çalışmalarının 40. saatinde bulundu. Biraz su verildikten sonra kurtarma ekibi onu güvende tutmak için elinden geleni yaptı. Binada teyzesiyle birlikte olduğunu ve artık seslerini duyamadığı için kız kardeşi ve büyükannesinin öldüğüne inandığını açıkladı.

Depremde kurtarılan Ayla Sevinç kimdir?

Enkazdan kurtarılan Ayla Sevinç isimli genç kız ekiplere, “Kardeşim ve babaannem öldü eminim” dedi. Ağır kayıpların verildiği illerden biri de Hatay oldu. Kentte enkaza dönen binada yapılan çalışmalarda, 40’ıncı saatte 22 yaşındaki genç kıza ulaşıldı.

Ayla Sevinç, afetten en çok etkilenen bölgelerden biri olan Hatay’da deprem nedeniyle çöken bir binanın enkazından kurtarıldı. 40 saatlik kurtarma çabalarının ardından 22 yaşındaki kız nihayet bulundu ve şoktan kurtulması için ona biraz su verildi. Kurtarma ekibi daha sonra onunla konuştu ve teyzesiyle birlikte binada olduğunu öğrendi. Ablası ve anneannesi sorulduğunda Ayla, artık seslerini duyamadığı için öldüklerine inandığını ifade etti. Genç kadının ifadesi, depremin kendisi ve ailesi üzerindeki yıkıcı etkisini vurguluyor.

Depremde kurtarılan Ayla Sevinç kimdir? Hatay'da 40 saat mucizesi

Ayla Sevinç: Öldüler eminim

İsminin Ayla Sevinç olduğu öğrenilen yaralı kız, ekipler tarafından kurtarıldı.

İlk olarak birkaç yudum su içilen depremzedenin şoku atlatması beklenildi. Ardından ekipler, kendisine sorular yöneltti. Bunun üzerine genç kız, enkazda halasıyla birlikte olduklarını belirterek sesini duyduğunu belirtti.

Kardeşi ve babaannesinin de göçük altında olduğunu söyleyen Sevinç, “Öldüler, eminim” dedi.

Exit mobile version