Depremden kurtulan Ayfer Zeynep Bastık’ın Gülbeyaz şarkısını istedi! Zeynep Bastık ses verdi

Depremden kurtulan minik kız Zeynep Bastık’ın Gülbeyaz şarkısını istedi. Kahramanmaraş ve çevresindeki 10 ili derinden etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem büyük felaketlere yol açarken, kurtarma çalışmalarında mucize haberler de gelmeye devam ediyor.

Depremden kurtulan Ayfer’in Zeynep Bastık isteği

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi, depremin 99. ve 101. saatlerinde 15 yaşındaki Ayfer ve 13 yaşındaki Fatma isimli iki kardeşi hayatını kurtardı. Sismik ses dinleme teknolojisi kullanarak hayat belirtisi tespit eden itfaiye ekibi, uzun bir koridor açarak Ayfer’in bulunduğu yere ulaştı. Kurtarma sırasında itfaiye ekibi Ayfer’le konuşarak, ona dinlediği şarkılarla moralini yükseltti.

Depremden kurtulan Ayfer Zeynep Bastık'ın Gülbeyaz şarkısını istedi! Zeynep Bastık ses verdi

Ayfer, Zeynep Bastık’ın ‘Gül Beyaz Gül’ adlı şarkısını istedi ve dondurma özlediğini söyledi. İtfaiye ekibi de genç kıza söz verdikleri gibi birlikte dondurma yemişlerdir. Fatma isimli kardeşi de 101. saatte itfaiye tarafından enkazdan canlı olarak kurtarıldı.

Zeynep Bastık ses verdi

Yaşananlar hakkında duygularını dile getiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, “Ayfer’e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm. En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer ile. O, şarkı, konser ne isterse… Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi-manevi yanlarında olacağıma söz veriyorum. Ayfer sayesinde tarifsiz duygular içerisindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım” dedi.

Exit mobile version