Depremzede çocuklara özel hediyeler

Deprem bölgelerine sürekli ziyaretlerde bulunan şair yazar ve sunucu Kasım Alper Özdemir; çocuklara verilecek en önemli hediyenin oyuncak, kitap ve dört büyük takımın formaları olduğunu söyledi..

Aynı zamanda sosyal projelerle yurt içi ve yurt dışında bir çok etkinliğe imza atıp yüzlerce çocuğa dokunan İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir; futbolu seven sportif bir ülkeyiz, herkesin bir tuttuğu takım var ama çocukların futbol aşkına deprem bölgelerinde çok daha fazla şahit oluyoruz.

Depremzede çocuklara özel hediyeler

Malatya Akçadağ ve köyleri, Hatay Kırıkhan ilçesi ve Adıyaman’da yüzlerce depremzede evladımıza dokunduk.

Çocuklar için şu an dört büyük takım Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon Spor öncelik ama herkes dünya yıldızı Arjantin Kaptanı Messi’nin formasını istiyor.

Türk futbolculardan ise Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu isimleri en çok istenilen formalar. Ayrıca bu ziyaretlerde 3.ligin başarılı takımı Erbaa Spor’unda ürünlerinden hediye ettik. Ayrıca passoligine sahip olduğum Eyüp Spor’un da formalarını hediye etmek istiyorum.

Bu anlamda Ramazan ayında projemiz devam edecek ve çocuklarımızı formalar ve oyuncaklar ile sevindirmeye devam edeceğiz; dedi.

Akçadağ Belediyesi Başkanı Ali Kazgan ise Kasım Alper Özdemir ve iyilik gönüllüsü ekibe köyleri ziyareti için teşekkür etti.

Exit mobile version