Derbi öncesinde hava durumu İstanbul’da nasıl olacak merak ediliyor?

İstanbul'da büyük derbi öncesinde hava durumu yakından takip ediliyor. FB - BJK maç saatinde İstanbul hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı? İşte Meteoroloji verilerine göre büyük derbi öncesi son dakika hava durumu bilgileri.

Derbi öncesinde hava durumu İstanbul'da nasıl olacak merak ediliyor?

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak. Büyük derbi öncesinde ise İstanbul'da hava durumu nasıl olacak, yağmur beklentisi bulunuyor mu? Merak edilen derbi öncesi hava durumu İstanbul için nasıl olacak sorusunun yanıtını Meteoroloji verdi.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi yağmur altında mı geçecek? Merakla beklenen milyonlarca taraftarlı iki kulübün derbi karşılaşması bu akşam Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM tarafından İstanbul hava durumu bir kez daha güncellendi. Öğleden önce bastıran yağmur, şehir genelinde etkili oldu. 2 Ekim 2022 tarihli hava durumunu paylaşması ile hemen ardından vatandaşlar, maç saatlerinde havanın nasıl olacağını google ve son hava durumlarından aratıyorç. Güne yağışla başlayan İstanbul'da maç saatinde yağmur yağacak mı sorusunu cevaplayan uzmanların görüşleri ve MGM'nin hava durumu raporu haberimizde…

FENERBAHÇE – BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ, ORTASI, SONUNDA YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güne yağışla başlanan İstanbul'da öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanağın yerini bulutlara bırakacağını kaydetti. Megakentte fırtına ile etkili olan yağışların ardından rüzgarın hız kesmeyeceğini belirten Meteoroloji uzmanları, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Öte yandan saat 20.00'de başlayacak maçın oynanacağı saatlerde kentte yağış beklenmediğinin altı çizildi.

MGM tarafından paylaşılan son dakika verilere göre; İstanbul için hava Parçalı az bulutlu, en yüksek sıcaklığın 22° ve en düşük sıcaklığın 22° olması bekleniyor. Rüzgar 3.09km/S hızında, nem oranı ise 68% civarında.

Exit mobile version