Dünya, Pençe Kılıç Hava Harekâtı’nı bu görüntüler ile öğrendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı böyle verdi. Pençe Kılıç Hava Harekâtı bu görüntüler ile servis edildi.

Dünya, Pençe Kılıç Hava Harekâtı’nı bu görüntüler ile öğrendi!

Türkiye, geride bıraktığımız 13 Kasım tarihinde İstiklal'ine yapılan hain terör saldırısı sonrası harekete geçti. Geç saatlerde TSK'ya ait savaş uçakları, SİHA'lar havalandı.  PKK terör örgüü hedefleri yerle bir edildi. Teröristlere en ağır darbe vurulurken,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile başlayan Pençe Kılıç Hava Harekâtı görüntüleri tüm Dünya'ya servis edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya ziyareti dönüşünde Pençe Kılıç Hava Harekâtı’nın başlatılması talimatını bu görüntü ile verdi. Tüm Dünya'ya servis edilen bu görüntü ile ençe Kılıç Hava Harekâtı başlatıldı!

İstanbul'da Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne düzenlenen kanlı terör saldırısı sonrası PKK/PYD hedeflerine bir bir bomba yağdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın harekat emrini verdiği görüntüler sonrası Irak'ın Kuzey'ine ve Suriye'de belirlenen PKK/PYD ve diğer terör unsurlarına bomba yağdırıldı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile Pençe-Kılıç Hava Harekâtı’nı, Hava Kuvvetleri Harekât Merkezinden sevk ve idare etti.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ile Hava Kuvvetleri Komutanlığına gelerek harekatın icraası öncesinde harekat merkezinde operasyonu yönettiler.

Exit mobile version